Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma ma schizofrenie i 3 dzieci, wszystkie jej dzieci już mają objawy choroby

Polecane posty

Gość gość

zwłaszcza najastarszy syn 11 letni, wyjątkowo zboczony, po prostu perwersyjny potrafi wyjsc z łazienki calkiem nago gdy są goście w mieszkaniu, zakłada majtki i biustonosz matki, piszczy, krzyczy, zero empatii, czysty egocentryzm jak mamusia to przerazające, pare lat i oni zaczną sie tam gwałcić :O ona chyba leków nie bierze, mowila ze zle sie po nich czula, widzialam opakowanie leku HALIDOL

Gość gość
Schozofrenia nie jest dziedziczna

Gość gość
Jest, większość chorób psychicznych jest

Gość gość
Ogólnie w populacji jest 1% szans, jak jeden rodzic jest chory to 12%, jak oboje to 39%, jak rodzeństwo to 8%, jak bliźniak dwujajowy to 14%, jak bliżniak jednojajowy to 47%. Tak a propos braku związku z genami. x Ale dzieci są za małe na schizofrenię raczej. Po prostu mogą mieć dodatkowo coś innego, matka może być niewydolna wychowawczo i efekt jest jaki jest.

Gość gość
co za bełkot, reaktywacja tego prowa pt, mam schizofrenie i planuje dziecko..

Gość gość
Co za bzdury... Dzieci mogą naśladować czasem zachowania chorej matkę ale to nie znaczy ze same chorują. Schizofrenię niekoniecznie się dziedziczy. Autorze, domorosły psychiatro... dokształć się. Istnieje literatura na temat tej choroby

Gość gość
Prowo durne. Za wcześnie na objawy. Te które wymyśliłaś są debilne. Typowe dla wyobrażenia o tej chorobie jakie mają glupki. Dawaj dalej. Ciekawe co niemowlak wyprawia..

Gość gość
Gość 23;13 Popieram... Reaktywacja tematu

Gość gość
hahaha sama mam matkę chorą na schizofrenię i jestem zdrowa, mój brat także, fakt że bywało ciężko i zgadzam się z gościem wyżej dzieci tak się zachowują bo matka nie stawia granic, one naśladuja jej zachowania dorosną będzie im ciężko będą miały problemy w relacjach z ludźmi i umiejętnościach społecznych bo chora matka raczej ich nie nauczy przed nimi lata terapii, najlepiej jakby chodziły na zajęcia z umiejętności społecznych np. komunikacji, asertywności itp.

Gość gość
po wuj chorzy ludzie się rozmnażają, chyba tylko po to aby dzieci się przez swoje życie męczyły