Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZE dyskotek klubow. Przez to nigdy nie bede mial dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość

prawda? :( co ja za to moge ze dziewczyny tylko imprezy kluby dyskoteki maja w glowach a ja tego po prostu nienawidze, tego klimatu, tego chlania ktore jest nieodlacznym elementem, tej nachlanej gownazerii lobuzerii skorej do bojek w tego typu miejscach, mi sie to tylko ze spelunami dla najgorszych nizin kojarzy, juz bym wolal zdechnac niz chodzic do klubow dyskotek, ale wiem ze przez to nigdy nie bede mial dziewczyny bo kazda uwielbia imprezy dyskoteki itp :(

Gość gość
mnie ostatnio drazni hałas a nawet głosne śmichy chichy nastolatków a kiedys lubiłam potanczyc ze znajomymi na dyskotece

Gość gość
no wlasnie bo kazda lubi... a ja nie :( ja wole inaczej spedzac czas, grill ognisko jeziorko lodeczka kajak moze gory rower rolki plywanie zwiedzanie a nie dyskoteki kluby itp:o

Gość gość
Też nie lubię klubów a jestem panienka

Gość gość
Ile masz lat wyjatkowy platku sniegu? Mamy 21 wiek i jest milion opcji poznawania ludzi, nie tylko kluby.

Gość gość
też nie lubię i znam dużo osób które takich miejsc nie lubią. Po co w ogóle chciałbyś partnerkę która lubi tak spędzać czas skoro ty tego nienawidzisz?

Gość gość
Macie chyba zły obraz klubów. Nie wiem, być może kluby w miastach różnią się od dyskotek na wsi ale ja mam prawie 40 lat, męża, dzieci i lubię od czasu do czasu zabawić się w klubie.