Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolorowe włosy u dorosłych kobiet

Polecane posty

Gość gość

to, że młode dziewczy robią sobie na wakacje pastelowe włosy to jedno, ale czy widujecie w takich kolorach dorosłe kobiety?

Gość gość
Ja widuję - siebie w lustrze. A mam ponad 30 lat.

Gość gość
Z tym że ja wyglądam na dobre 10 lat młodziej (każdy mi tak mówi, do 30 to byłam jeszcze o dowód proszona...). Myślę że dziwne włosy u dość podstarzałej osoby mogą wyglądać dziwne, ale jak się ubiera jeszcze młodzieżowo, na luzie, i ma się buzię młodą, to czemu nie.

Gość gość
może właśnie włosy cie tak odmładzają?

Gość gość
No właśnie nie ;) bo ze swoimi naturalnymi też mi dają dużo mniej lat, więc...

Gość gość
no to fajnie :D Oglądam czasem taką starszą babeczkę na youtube - ona ma około 50 lat, jest przy kości i zawsze, ale to zawsze ma jakieś pokręcone kolory na głowię - świetna kobietka!

Gość gość
No proszę, każdy chodzi i ma na głowie taki kolor jak chce. Ja np bardzo lubię pastelowe kolory - ostatnio w miraflores zrobiłam sobie kolor liczi na końcach. Wyszło super!

Gość Annnkananna
Ja tam lubię takie odważne kolory i nawet na włosach:) Mozna fajny efekt uzyskać używając tonerów w kremie z Venity

Gość Sylwia_fikk
Dla mnie super! Jak ktoś ma ochotę to czemu nie, tym bardziej że są teraz w sklepach np spraye 1 Day Color które dadzą efekt na jedną imprezę

Gość gość
Do pewnego wieku, powiedzmy 25 lat wyglada to dobrze, a pozniej to juz postarza. Bo widać ten kontrast miedzy juz bardziej kobieca twarza niz nastolatki i kolorowymi wlosami. To taki sam efekt jak 30-latka w poszarpanych jeansach czy jaskrawych bluzkach. Ok, ja nie mowię żeby sie ubierac ciotkowato ,ale takie kolorowe wlosy czy poszarpane ubrania dobrze wygladaja tylko na bardzo mlodych dziewczynach bo pozniej dodaja lat. Tak samo jak platynowy kolor wlosow, do pewnego wieku nie postarza, a pozniej juz tak

Gość Ewa333333
a ja mam głęboko w d u p i e, co sie komu wydaje względem mojego wyglądu mam 46 lat i włosy akurat teraz wiśniowe, ale miewam też w innych, niekoniecznie "naturalnych" kolorach

Gość gość
Ja nie mówię, że musisz się przejmować opinią innych bo nie musisz, ja napisałam tylko moje zdanie, ze wg mnie u dojrzalszych kobiet ( niekoniecznie "starych") dodaje to lat, ale to tylko moja opinia ;) Nie lubie też z drugiej strony jak kobiety sie postarzają jakimiś garsonkami czy ciotkowatymi ubraniami, ale można sie ubrać modnie, a klasycznie