Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakoklwiek kobieta wie w co ma się ubrać i jak wyglądać?

Polecane posty

Gość gość

szafy nie dają się zamknąć , łazienka tonie w kosmetykach , a one dalej nic nie wiedzą dlaczego ?

Gość gość
Bo maja za duzo ciuchow .

Gość gość
w szafie mam pełno rzeczy które niekoniecznie się ze sobą mogą zgrac, nie mówię tylko o kolorach ale i o fasonach, dlatego czasami przebieram przebieram, jak mam bluzki w praniu to pewnych spodni do których pasowałyby nie założę z innymi, i na odwrót, spodnie w praniu i nie mam co założyć do bluzki, do tego czasami nasz brzuszek może odstawać, bo coś zjadłyśmy niekoniecznie lekkostrawnego więc zakładamy coś i po obejrzeniu się w lustrze szybko ściągamy :) ja mam problem tez jeśli chodzi o obrzęki nóg które na prawdę potrafią być widoczne i niekomfortowe, więc czasami po prostu nie mogę na siebie się patrzeć kiedy założę obcisłe spodnie które to uwidaczniają :) dlatego to czasami trwa, facet ma zazwyczaj spodnie w podobnym kroju i bluzki tak samo. Jeśli chodzi o kosmetyki, to mam swoja podstawę i nie potrzebuję innych eksperymentów i myślę że inne kobiety mają podobnie :)

Gość gość
Tak,ja wiem. Szykuje się w 5minut.

Gość gość
ja wiem

Gość asiutka    1999
No, czasem dwie godziny się zastanawiam jak się jutro ubrać, najczęściej do szkoły. Ale jest to kilka opcji do wyboru

Gość gość
bo mając duży wybór jest ciężej dobrać najlepszy zestaw niż jak z braku-laku nosisz te same spodnie przez tydzień

Gość gość
Wiem. Mam umiarkowanie ciuchów, i wszystkie kupowane z rozmyslem, by mozna bylo komponowac zestawy.