Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Kochane chcialabym zajsc w kolejna ciaze, jeszcze karmie i chyba tu jest problem. Od porodu brak miesiaczki :/ czy ktoras miala tak ale mimo to zaszla w ciaze???

Gość gość
Ty lepiej idź do lekarza, po miesiączka powinna wrócić zaraz po połogu, a nie na forum pytasz:/

Gość gość
Oczywiscie mam umowiona wizyte, ale chcialam zobaczyc czy jest ktoras mama z takim przypadkiem. Wiem ze owulacja bedzie jak wroci okres :/

Gość gość
Ja pierwsze dziecko karmilam 4 miesiacr po 5 dostalam okres. Dkad te wiadomosci ze po pologu? Chyba w ciazy to Ty nie bylas. Po 2 niesiacach od porodu bylam u ginekologa powiedzial mi ze juz jedno "jako" pracuje i zeby lepiej sie zabezpieczac wiec mozna zajsc w ciaze ale napewno nie jest to takie proste ;)

Gość gość
Ja zaszłam w ciąże zaraz po połogu nie miałam jeszcze okresu karmiłam piersią Ja nie planowałam poprostu stało sie :-) jednego syna mam pod koniec stycznia 2010 a drugiego w lutym 2011 wychowują sie jak bliźnięta Jestem szczęśliwa że tak sie stało :-) po drugim synku prawie rok nie miesiączkowałam :-) karmiłam 18 mc

Gość gość
Pierwsze dziecko urodzilam rok temu i chciałabym zajsc w kolejna ciaze lecz jeszcze kp a to zatrzymalo i miesiaczke a jak wiadomo, w takim przypadku w ciaze raczej nie zajde

Gość gość
Ja zaszłam w ciąże zaraz po połogu okresu jeszcze nie miałam o ciąży się dowiedziałam jak zaczeły mi sie problemy z laktacją małemu przestał smakować pokarm byłam w szoku jak zgłosiłam się do lekarza na kontrol a ten do mnie że jestem w 6 tygodniu

Gość gość
Ja dostałam po 7 miesiącach jak przestałam karmic:) idź do lekarza niech Cię obejrzy i zapytaj czy daje zielone światło: )

Gość gość
Akurat w ciąży byłam i sama położna, ktora przychodziła na wizyty po urodzenia, powiedziała, ze powinnam zaraz znowu mieć miesiączkę i faktycznie, jeszcze gdy nas odwiedzała wrócił mi okres.

Gość gość
Dziekuje dziewczyny za odp. Wszystko sie okaze na wizycie. spokojnej nocy ;)