Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz większe libido!!

Polecane posty

Gość gość

Jestem 40-letnią normalną kobietą. Z mężem byliśmy dotąd dopasowani w łóżku(szału nie było, raczej norma) jednak nadszedł pewien moment w moim życiu, już nie pamiętam dokładnie kiedy, ok 1,5 roku temu kiedy tak mi skoczyło libido że szok! Myślałam, że to chwilowe, ale po roku zaczęłam się zastanawiać czy już tak mi zostanie... Wszystko byłoby o wiele prostrze gdyby mój mąż dotrzymywał mi kroku, ale on niestety tylko trochę posunął się do przodu. Jestem już wymęczona brakiem zaspokojenia, ciągła ochota na seks, ciągłą masturbacją.. Kupiłam już wszystko co mogłam aby jego pobudzić a siebie zaspokoić, chodzę z korkiem analnym, miałam kilku cyberkochankow, codziennie walę szparkę dildo, chodzę tylko w SEKSOWNEJ, erotycznej bieliźnie, obsesyjnie dbam o wygląd, ciuchy, itp... Nic nie pomaga!! Jestem już tak zmęczona... Co zrobić aby zmniejszyć ten popęd, zboczone fantazje, ciągłe podniecenie? Kochanek odpada.

Jeżeli faktycznie masz taki problem, porozmawiaj z seksuologiem. Samo z siebie może nie przejść jeszcze przez wiele kolejnych lat. A już na pewno nie pomogą porady tutejszych "wujków dobra rada". Jeżeli jesteś zmęczona ciągłym podbitym za wysoko libido, może być potrzebna terapia. Prawdopodobnie masz zbyt duży poziom hormonów (testosteron lub estrogeny). Oczywiście najlepiej libido zbijać w naturalny sposób poprzez seks...ale jeżeli piszesz, że kochanek odpada a partner nie wyrabia, nie widzę innej opcji. Pytanie tylko ile tak naprawdę tego seksu potrzebujesz? Codziennych zbliżeń ?

Gość gość
zacznij uprawiać sport co do seksu to namow partnera na trójkąt 2m+k jak się zgodzi to nie bedxie zdrada i on będzie brał w tym udział. potem można doliczyć większą luczbe facetow tak że Cię wymecza przez 5 gofzin nonstop.

Gość gość
Poczekać do menopauzy. Czyli za jakieś 10 lat samo ci przejdzie

Gość gość
To jakaś kardynalna bzdura, którą pisze facet.

Gość gość
Współczuję, też mam to samo, chyba zacznę łykać jakieś leki by nie zdradzić

Gość gość
Ale ja istnieję i jestem napalona non stop, oprócz 6 godzinnej przerwy na sen...

Gość gość
Za 10 lat przejdzie? Każda kobieta by tak chciała kochana, niech to trwa.

Gość gość
Mężczyzna 44 lata 170 cm poszukuje Pani zdecydowanej w wieku 35-45 lat z Lublina. Sex traktuje jak sztukę lubie powoli rozbudzić kobietę by potem jej eksplozja dala jej najwyższą satysfakcję. Zdecydowane Panie proszę pisać Enarenalfarmed73@onet.pl Dyskrecja gwarantowana czego też oczekuje z drugiej strony.