Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona szefa zamówiła do pracy świeczek za ponad 700 zł to brak klasy

Polecane posty

Gość gość

Otworzylam te przesylk myslalam ze to do firmy, a to na nia...to jest wiecej niz 1/4 mojej pensji, tyle kasy przewalac. Brak klasy, smaku, jakiegos wychowania. Zero jak dla mnie. Ona jest zerem.

Gość gość
znowu zaczynasz? co cie obchodzi, co ona zamawia i co to ma wspolnego z klasa?

Gość gość
Autorce zal d**e sciska ze to nie ja stac na wszystko tylko szefowa i z stąd ten temat.wyluzuj autorko ,zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
Brak klasy wydawania tyle pieniedzy, wiadomo ze kupuje to dla siebie a nie dla niego a jemu zabronila jezdzic, zabrala jego pasje, ogranicza go, jest latwa i nie ma piersi. Usidlila go i go tlamsi, jest jak bluszcz. Zal mi go strasznie, ja bym nigdy go tak nie potraktowala.

Gość serenityone
Ale on i tak woli ją i to z nią się ożenił. A na ciebie nawet nie spojrzy.

Gość gość
Brak klasy to otwierać cudze przesyłki. Szef ma Cię w d***e

Gość gość
Patrzy sie na mnie bo ja pracuje z nim razem. Ja bym nigdy nie kazala mu zabierac jego pasji ktorej pragnal a ktora ona mu zabrala, zniszczyla mu zycie.

Gość gość
Czasami jak go widze to mam ochote sie rozplakac ze ona go tak upokorzyla i upokarza bez przerwy....musi byc z nia nieszczesliwy jezeli w pracy tyle jest. Ja bym nigdy mu tego nie zrobila.

Gość gość
Brak klasy to otwieranie cudzych przesyłek i komentowanie ich zawartości. Myślę, że jesteś trolem, inaczej jesteś po prostu niezrównoważona psychicznie.

Gość gość
Ja otwieram przesyslki, jestem prawa reka szefa, gdyby nie ja to by sie pogubil we wszystkim, zamowione byly na firme wiec otworzylam myslalam ze to cos waznego, a tu takie swieczki. Nawet nie jakies ladne, zwykle, biale, widac ze nie ma klasy i smaku za grosz.

Gość gość
Tyle pracuje żeby zapewnić dostatnie życie najukochańszej żonie. Oj oby ona Cię prześwietliła szybko. Wylecisz na zbity pysk.

Gość gość
gość dziś Ja otwieram przesyslki, jestem prawa reka szefa, gdyby nie ja to by sie pogubil we wszystkim, zamowione byly na firme wiec otworzylam myslalam ze to cos waznego, a tu takie swieczki. Nawet nie jakies ladne, zwykle, biale, widac ze nie ma klasy i smaku za grosz. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX He he... Prawą ręką facet się lubi podrapać po jajach...

Gość gość
Ty go po prostu kochasz. Reszta to tylko pretekst. Ale nie martw się. Po kilku miesiącach by ci przeszło i upokarzałabyś go tak jak ona.

Gość gość
Ja wiem ze ze mna bylby szczesliwy, radosny i mialy swoje pasje a nie taki nachmurzony by chodzil

Gość gość
Wyznaj mu co czujesz, raz się żyje! Może on tez o Tobie myśli? Najlepiej napisz list i zostaw go na biurku, jeśli nie czuje tego samego to po prostu go przemilczy. Ale myślę, że masz duże szanse :)

Gość gość
Po prostu k***wce, ktorej w szkole nie chcialo sie uczy, marzy sie przejecie firmy za d**e. Kochanenka za cienka jestes dla niego. Ty bys z niego zrobiła sliniacego sie dzidziusia, ktorego trzeba usługiwac, a ona robi z niego prawdziwego mężczyzne, ktory ma spełniac jej zachcianki, on lize jej nogi w obcasach, gdy sa razem w sypialni, w zębach przynosi jej kapcie, gdy mu jego pani pozwoli to polize jej cipke, a gdy jest niegrzeczny do dostaje wp*****l kijkiem i facet czuje, ze żyje ;) a co ty tania k***wko mozesz wiedziec o prawdziwych potrzebach facetów :D takie jak ty robia z facetow ich dzieci...

Gość gość
szef sra, a reka wyciera... jestes niezrownowazona psychicznie, powinnas pojsc z tym do lekarza, bo moze sie to zle skonczyc...

Gość gość
to ze ktos uprawia seks z mezem nie oznacza, ze jest latwy... latwa to raczej ty jestes, bo z twoich wypowiedzi wnioskuje,, ze gdybys miala okazje, wskoczylabys mu bez wachania do lozka... kobieta moze wydawac na co chce i ile che, wiec gdyby im przeszkadzalo, ze nie ma piersi, to by sobie zrobila... tak trudno ci uwierzyc, ze niektorzy faceci lubia plaskie kobiety?

Gość gość
Już założyła nowy wątek że ta żona ją przyłapała na tym temacie na kafe:o

Gość Ana345
Autorko lecz się;-) Ty masz jakąś obsesje... 1. Żona szefa źle się ubiera, trampki, spodnie itp. 2. Żona szefa każe pilnować Ci dziecko. 3. Szef uprawiał seks z żoną w pracy . Teraz te świeczki....

Gość gość
To brak klasy i elegancji ze strony mojej pracownicy, konsekwencje zostaną wyciągnięte. Z wyrazami szacunku dla wszystkich Pań. Szef z żoną:-)

Gość gość
gość dziś caly ten temat i historia o szefie i zonie jest zmyslona , nie czujecie tego?????

Gość gość
ona znowu cos zalozyla, chce zeby zona szefa poronila...

Gość gość
09:34 No i co z tego? :D i tak cie nie chce, jestes za cienka

Gość gość
Głupia dziunia