Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pre test. Oszustwo i badziewie. Same zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
Boze a one dalej swoje. Tak to jest jest jak idiotki nie czytaja ze zrozumieniem. Czy wy jestescie az tak tepe czy p******e ze nie widzicie ze autorka napisala ze robila bete juz i miala ponad 30 ? Ja p*****le skad sie biora tacy ludzie. Tyle osobi juz tu pisalo i tlumaczylo a znajdzie sie jakad kretynk co i tak dalej bedzie tlukla jedno i to samo ze brak ciazy. Juz nawet ktos napisal ze nawet i na pre tescie widzi bladziutka kreske no ale gdzie tam dalej bedziecie hejtowac i trolowac bo przeciez to takie wspaniale i interesujace. Sory ze tak mocno ale musialam bo po przeczytaniu całego watku az mnie zagotowalo jak wredne jestescie a zarazem p******e a ten ostatni komentrz to już przelal czare goryczy. Mam nadzieje autorko ze nie bierzesz tego do siebie bo nie warto

Gość gość
Nie przejmuje sie ale jestem taka osoba ktorej naprawde strasznie ciężko jest zrozumiec takie postępowanie i to kobiety wobec kobiety. Sprawiam im przyjemnosc takie pisanie i denerwowanie ? Nigdy tego nie pojme....

Gość gość
Na pretescie nie ma zadnej w ogole kreski. A na reszcie są cienie cieni kresek, charakterystyczne dla testów negatywnych.

Gość gość
Ale w czym.jestes denerwowana? Wolisz czytać, że testy negatywne sa pozytywne, co Ci to da. Powtórz betę, bedziesz wiedzieć, a nie z kafe.

Gość gość
Ciezko naprawde nie odnieść wrazenia ze te komentarze o negatywnych testach pisze jedna i ta sama osoba. " Charakterystyczne dla negatywnych testów " hahahaha co za nied***b. Wiem ze jako kobiecie nie przystoi mi tak pisac ale albo jestes ograniczona umyslowo kolezanko albo tak p**********a z p*******m włącznie. Większej glupoty w zyciu nie slyszalam i nie widzialam a mam 4 dzieci.....

Gość gość
Dziewczyny wy tak serio z tym ze te testy sa negatywne? Jesli tak to albo jestescie glupie, albo same nie macie dzieci z jakichs powodow i frustrację wyladowujecie w taki sposb na biednej autorce. Naprawde brak slow co tu sie wyprawia. Autorko kochana gratuluje ciazy. Testy sa pozytywne a co do pretestu faktycznie nic nie widac choc byc moze jakis slaby cień tam jest.

Gość gość
Nie napisałam tu wszystkich postów, ani nawet większości, ale teraz fakt piszę, bo mnie to zaczyna bawić :P Bijecie się o te testy jak wszy na grzebieniu :) Pre test jest tak jednoznacznie negatywny (śnieżna wręcz biel pola testowego), że to już powinno dać do myślenia. Może niekoniecznie test jest wadliwy. Reszta pokazuje cienie, na których bylaby kreska. Byłaby.

Gość gość
Jesteś w ciąży. U mnie też druga kreska była bardzo blada, ledwo widoczna. Beta hcg było dodatnie, wskazywało na 4 tydzień więc stwierdziłam, że poczekam z 3-4 tygodnie i pójdę do lekarza. Nie chciałam iść wcześniej ponieważ jak byłam w pierwszej ciąży z córką to poszłam do lekarza w 6 tygodniu i nie było widać serduszka. Po dwóch tygodniach się okazało, że wszystko jest w porządku ale od tamtej pory na każdą wizytę do lekarza jechałam zestresowana. Teraz jestem w drugiej ciąży i też się martwię bo mam 4 tygodnie rozbieżności w terminach. W przyszłym tygodniu idę na usg 4d połówkowe i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Trzymaj się i dla pewności możesz powtórzyć badanie krwi za kilka dni i wtedy będziesz wiedziała kiedy iść do lekarza. Najlepiej iść między 6 a 8 tygodniem. Pozdrawiam

Gość gość
Tylko to nie sa cienie tylko kreski zabarwione na jasny różowy.

Gość gość
Tu autorka . Widze ze nie ma sensu wdawać sie w dyskusje. Jutro rano ide na powtorna bete wiec bede znala przyrost czy jest prawidlowy. A Was ktore twierdzicie ze testy sa negatywne to naprawde nie pojmuje. Zreszta nie po to tu pisalam ze pytac czy sa na plus czy na minus tylko chodzilo mi o pre test. Zreszta niewazne. Jutro bede wiedziec wiecej.

Gość gość
A mnie zastanawia - po co idziesz na betę, a potem maniakalnie robisz testy? jaki to sens i logika? Przecież wiadomo, że beta z krwi jest pewniejszym wynikiem i nie ma sensu potem skupywać wszystkich testy z okolicy. Wyluzuj

Gość gość
Jesteś w ciąży. Nie umiem wkleić zdjęcia na fotosik, ale mam pięcioro dzieci i każdy teścik potwierdzający te ciąże schowany na pamiątkę - kreseczki potwierdzające mam identyczne. Nie martw się na zapas - stres teraz jest niewskazany.

Gość gość
Autorko powtarzałaś betę?

Gość gość
Powtarzała i spada

Gość gość
Ciąża biochemiczna niestety. Należy się cieszyć dopiero gdy przyrost bet jest duży. Ja w obu ciążach miałam betę po kilak tysięcy już na początku.

Gość gość
Na pre tescie tez widze cień kreski

Gość gość
Patrze na te zdjęcia i widać że ten pre test jest negatywny, reszta ewidentnie pozytywna. Te co piszą że jest inaczej to bzdury pieprzą i tylko mataczą temat. Dzieki za rade autorko. W razie czego to bede omijać ten test

Gość gość
Niektóre nie potrafią odróżnić pustego szarego podcienia od zabarwionej na różowo kreski. To że kreska jest blada to norma w okolicach przewidywanego okresu. Stężenie hormonu po prostu dopiero narasta. Za jakiś tydzień kreska będzie miała mocne zabarwienie

Gość gość
Ale autorce beta spada...

Gość gość
Powinnno sie zrobić zawody. Te których racja sie potwierdziłaby badaniem lekarskim powinny dostać za to sto złotych, a te co okazałoby sie że się mylą powinny zapłacić te sto złotych kary za głupote i za wprowadzanie zamętu na forum

Gość gość
10:47 Zależy czy te testy były wszystkie robione jednocześnie. Powinno tak być jeśli chcieć je sprawdzić. No i to że doszłoby do poronienia to nie znaczy że ciąży bardzo wczesnej nie było. Pewnie była choć krótko