Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli facet tak powiedzial to mu zalezy?

Polecane posty

Gość gość

Że po nocy ze mna czuł się "szczęśliwy i zmęczony"? Czy to ma tylko o wylacznie kontekst seksualny? Pytam bo ogolnie nie moge go rozgryzc

Gość gość
up

Gość gość
Nie słuchaj co facet do Ciebie mówi, ale patrz co dla Ciebie robi. I jak odnosi się do innych, szczególne słabszych.

Gość gość
No wiem, wiem.. ale teraz bardziej mi chodzi o to konkretne zdanie. Troche to wszystko analizuje bo nie jestem pewna o co mu chodzi, ale mowi tez czesto ze teskni i takie rzeczy. To cos znaczy jak facet mowi, ze czul sie szczesliwy po seksie?

Gość gość
tak, znaczy ze niewiele go to kosztowało. najpierw idziesz z nim do łóżka, a później się zastanawiasz czy on może cię kocha?

Gość gość
A ty co, za ile dajesz, ile to wiele? :-)

Gość gość
ja biorę, bo jestem facetem

Gość gość
"tak, znaczy ze niewiele go to kosztowało. najpierw idziesz z nim do łóżka, a później się zastanawiasz czy on może cię kocha?" XXXXXXXXXXX No tak sie jakos zlozylo:)

Gość gość
Patrz na to co robi a nie co mówi. Poobserwuj jego zachowanie i wtedy zobaczysz czy faktycznie mu zalezy- faceci wiele Rzeczy gadaja ale czyny weryfikuja czy to prawda czy nie.

Gość gość
Faceci to chujki. Nigdy nie słucham co nawijają, bo dla nich to tylko gadka, zeby dostać sie do majtek. Kazdy facet kłamie i zdradza. Jesli musisz to lepiej z nim pogadaj, bo okaże sie, ze on chce tylko bzykać, a ty sie zakochałaś i myślisz, ze jestescie razem. To co mowi po seksie nic nie znaczy. Dla niego to tylko fizyczne rozładowanie.

Gość gość
up

Gość gość
Jeśli kobieta naprawdę się podoba facetowi i mu na niej zależy, to nie będzie miała wątpliwości. Ty jesteś tylko do seksu