Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie dziewczyny bo sama nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Widze ze dużo osób tutaj radzi sie w kwesti testu ciazowego wiec postanowilam i ja. Jestem dzien lub dwa po terminie okresu. Cos mnie tknelo i zrobilam teraz wieczorem test. Wiem ze powinnam z rana bo wieczorem mocz jest najbardziej rozcienczony ale ciekawosc wygrala zwlaszcza ze staramy sie z narzeczonym o dzieciatko juz 7 miesiecy. Wynik jest taki jak na zdjeciu. Nie wiem co myśleć. Dodam tylko ze kreska testowa pojawila sie po niecalych 3 minutach. https://m.fotosik.pl/zdjecie/11e5882ca3da1d8f

Gość gość
Ciąża

Gość gość
Powtórz z rannego moczu. Jak po 3 min to jest szansa.

Gość gość
Jesteś w ciąży, gratulacje :-)

Gość gość
Powtórzę powtórzę. Kazałam mezowi jechac do apteki całodobowej zeby miec od razu rano pod reka jak wstane. A o czym moze swiadczyc bladosc tej kreski ze jest tak slabo widoczna, zwlaszcza ze jestem.dwa dni po terminie ?

Gość gość
Że owulacja była później. Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny.. byłam pewna że nie jestem w ciąży, ale bardzo źle się czułam i gdy po tygodniu nie dostałam miesiączki zrobiłam kolejny test i już wyszły dwie kreski. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży,test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i od razu były dwie mocne kreski.

Gość gość
Cionsza. Gratulation.

Gość gość
W takim razie jutro zatestuje. Dodam tylko ze poza tym wynikiem mam uczucie rozpychania w podbrzuszu. Dzis dosc mocno bolal mnie prawy jajnik. Czasem ciagnie pachwina i co jalis czas kluje mnie w podbrzuszu. Aaa no i oczywiscie sikam co godzine bez wzgledu na to czy pije duzo czy wcale

Gość gość
Kreska jest słaba bo poziom hormonu wykrywalnego przez test jest jeszcze niski. Powtórz test a na pewno z każdym dniem będzie ciemniejsza.

Gość gość
to masz typowe obkawy ciazy :)

Gość gość
A i we wczesnej ciąży samopoczucie zupełnie jak na okres jest naturalne .

Gość gość
A czy gdybym zrobila z krwi to tez nie wyjdzie czy w krwi hormonu jest wiecej niz w moczy bo kompletnie sie na tym nie znam ? Robilyscie moze taki test z krwi dziewczyny i byly tak ze na sikanym tescie kreska ledwo widiczna a z krwi test wysoki ?

Gość gość
Up

Gość gość
Koniecznie zrób jutro rano test i będziesz miała odpowiedź, nie będziesz musiała robić z krwi.

Gość gość
Zrob lepiej bete mi tez sikany wyszedl bardzo blady polecialam na krew i juz nie bylo watpliwosci

Gość gość
Ja przy takim teście miałam betę 56 :)

Gość gość
Ty bezwstydna świnio! Dziecko z "narzeczonym" i jeszcze publikujesz zdjęcia w internecie testu. Cóż za dno moralne.... Tragedia.... To co teraz będzie szybki ślub?

Gość gość
Oj ten ostatni post albo prowo albo ktos ma niezle nastukane w glowie :-D a powiedzcie mi kochane czy takie mocne nagle klucie w pachwinie tez jest normalne?

Gość gość
Up

Gość gość
I jak wyszedł test? Ale wszyscy będą myśleli że to wpadka,bo nie macie ślubu.

Gość gość
Tu autorka zaraz dodam zdjecie dzisiejszego a w sumir to robionego po 3 w nocy bo obudzilam sie na siku i balam sie ze na rano bedzie za slaba probka

Gość gość
Ładnie kreska już lekko ciemniejsza, wyraźnie widoczna. Teraz dbaj o siebie odpoczywaj i zbieraj siły :) też miałam taka kreskę kilka dni po terminie, na drugi dzień beta około 700. A teraz mój roczny lobuziak smacznie śpi.

Gość gość
Gratulation.

Gość gość
Dziewczyny a czy we wczesnej ciazy dosiegalyscie do swojej szyjki jesli ja badalyscie ? Bo ja mam juz z tym problem choc jeszcze pare dni temu bylo inaczej. Ciagle sie boje mimo tych testow wredna @ przyjdzie.

Gość gość
Up

Gość gość
Nie grzeb bo grzyba wprowadzisz jeszcze.

Gość gość
Nie dotykaj swojej szyjki... Zostaw to lekarzowi...po co dotykasz? Wprowadzisz jakieś bakterie i po ciąży będzie... Każda infekcja pochwy w ciąży jest niebezpieczna, nie mówiąc o wprowadzaniu bakterii pod sama szyjkę. Dodatkowo to stymulacji szyjki może doprowadzić do jakichś skurczow np.i poronienia. Nie wiem może się nie znam ale bałabym się dotykać szyjkę przynajmniej na takim wczesnym etapie, ja nigdy nie sprawdzałam więc nie wiem

Gość gość
Nigdy nie wpychałam sobie tam palców,bez przesady żeby sama się badać.

Gość gość
ciąża. miałam identycznie