Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko brak wlasnego mieszkania czemu inni dostaja od rodzicow wszystko a inni

Polecane posty

Gość gość
No i nie zlapiesz hiv od pacjenta jako adwokat. Albo w morde na SORze nie dostaniesz :/

Gość gość
Wierzcie w bajki, że lekarze mało zarabiają. Mój brat ma 30 000, kardiilog

Gość gość
17:07. A co to wnosi do tematu?! Przestancie offtopowac. Autorko, wezcie sie z chlopakiem do pracy i nie patrzcie na rodzicow. Zalozyliscie rodzinę, przez co rozumiem zrobienie sobie dziecka. To jestescie osobna rodzina, dlaczego rodzice maja wam cos sponsorowac? Nie mieli to nie dali, nic nie zrobisz. W moim srodowisku prawie nikt nic nie dostaje, moja jedna kolezanka dostala samochod, ale nie jakis nie wiadomo jaki, zwykla kilkuletnia uzywka. A tak to wsZyscy sobie sami na siebie zarabiaja

Gość gość
Kobieto, sama jestes juz matka, a liczysz na rodziców? Przemysl swoje podejscie. Zycze ci powodzenia z calegi serca i lepszej sytuacji!

Gość gość
Autorka jest z gatunka "dej, dej mi... inni dostali"

Gość gość
Recepta jest prosta: ty i twoj konkubent zakasujecie rekawy i wkladacie raczki w prace :) to dostaniecie kredyt. Ot cala tajemnica skad 90% ludzi w Polsce ma mieszkania.

Gość gość
Na mieszkanie was nie stac, na slub was nir stac...a na dziecko bylo was stac?

Gość gość
Popieram goscia z 17:55!

Gość gość
jedni dostaja, inni musza sami.. tak to jest w zyciu.. nic nie zrobimy.

Gość gość
Nie rozumiem ludzi, którzy biadolą, że na ślub ich nie stać. To raczej na WESELE ich nie stać, bo jak ktoś tu trafnie napisał, ślub w urzędzie to kwestia ok. 100 zł. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. Ja też bym chciała wiele rzeczy, np. dać sobie piersi zmniejszyć, ale to koszt 20 000 zł co najmniej, a nie po to jeden kredyt spłaciłam, a drugi powoli kończę spłacać, żeby brać kolejny. Trudno, najwyżej mi kręgosłup siądzie kiedyś i pójdę na rentę :P

Gość gość
dej, mam horom curkę :classic_cool:

Gość gość
Ja zrobiłam przyjęcie weselne na uwaga 14 osób . Kosztowało mnie 2000 Plus suknia obrączki , kościół , wypożyczenie auta . Wszystko razem Max 4tysięcy bo i fotografa miałam i DJ. Autorko czasem trzeba zaatanowic się co jest ważniejsze sakrament czy zabawa na 100 osob . Ślub kościelny miałam nie cywilny

Gość gość
ja mam mieszkanie po babci ale jestem przewlekłe chora , chętnie bym.się zmieniła oddala mieszkanie za zdrowie . Wtedy bym pracował a nawet 16 godzin a autorka by leciała na sgnsle z nowymi udarami bo tak wygląda moja choroba . Atorko nie znasz życie osób które zostały własne mieszkanie . Ludzie mają różne troski i zmartwienia . Ciesz się że jesteś zdrowa i możesz zapracować na mieszkanie .Czasem warto też pomyśleć o mieszkaniu od miasta do remontu . Tutaj patrzą aby ktoś więcej zarabiak bo musi zrobić remont

Gość gość
brat mojego meza też nie ma mieszkania . Najpierw sobie dziecko zrobili , potem złożyli wniosek o mieszka nie do remontu . Chyba qtedyvucxestnuczysz w licytacjach czynszu . Miasto im przydzueliko po 4 latach . Wyremontowano i mieszkają sobie . Czasem też warto pomyśleć bo sa różne okazje wprost leżące na ulucy . Po 5lataxh będą mogli wykupić i sprzedać