Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puma11

Co ważniejsze ładna twarz czy zgrabne ciało

Polecane posty

Gość gość
Twarzy nie zmienisz, a ciało można wyćwiczyć, choć z dobrą sylwetką też trzeba się urodzić. Pytasz co bym wybrał do związku? Oczywiście, że twarz ważniejsza, jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby ktoś zakochał się ciele. Chociaż jak ciało waży 150kg to raczej mnie nie zainteresuje mnie oba. Wolę jednak taką, która będzie mi się bardziej podobała z twarzy, ciało to sprawa drugorzędna.

Gość Puma11
Czyli ile osób tyle poglądów ale jednak wygrywa ciało.to by się zgadzało z moja obserwacja bo jak jestem na basenie to wszyscy panowie się za mną oglądają. Jestem typowa klepsydry -duuuuzy biust duuuze ścięcie w talii i szerokie biodra.niestety leki popsuly mu trochę figurę. ....doszły grube nogi

Gość Puma11
A więc ile ludzi tyle opinii.trochę się to pokrywa z moimi obserwacjami, mam figurę klepsydry -duuuzzu biust wąska talia i szeyokie bidra i Panowie na basenie zawsze się za mną oglądają ......nawet teraz jak mi się utylo....Ale już jestem w treningu więc będzie ok!

Gość gość
Miałam kiedyś faceta, nie był przystojny. Zawsze mi mówili, ze mam ładna twarz i powinnam iść do reklamy, ale zawsze też byłam gruba. Wazylam 85 kg przy 173 cm. Nie pomógł nawet świetny seks. I tak mnie zostawil dla szczupłej z wiekszymi cycami, ale z twarzą naprawde paskudna. Także faceci wolą ciało :) Chociaż... mój mąż twierdzi, ze nie moglby być z kobietą z brzydką twarzą

Gość gość
Przeważnie jest tak że jak średnia twarz to i ciało, tylko nieraz bywa że np twarz piękna a figura okropna czy na odwrot.

Gość Puma11
Niech się wypowiedzią Panowie! Kto za twarzą; kto za ciałem! O inteligencję kobiet i inne aspekty nie puytam bo wiadomo co myślą. ....

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość Arbat
Dla mnie osobiście, mężczyzny najważniejsze są w moim odczuciu ładne rysy twarzy. Podświadomie też nigdy nie zwracałem większej uwagi (jako na potencjalną kandydatkę na partnerkę) na kobiety wyższe niż +/- minus 160 centymetrów. Niegdyś byłem mocno zauroczony w dziewczynie niskiej, dość przy kości ale o bardzo podobającej mi się twarzy. Ja nigdy nie miałem problemu z zainteresowaniem ze strony kobiet, nie raz też zdążyło mi się usłyszeć że jestem przystojny, choć dość niski (mnie mój wzrost odpowiada, i nie mam w żadnym razie kompleksów na tym tle). Pozdrawiam, Arbat.

Gość ta dusza wewnątrz
ale co wy za głupoty opowiadacie, chyba sama gimbaza tu pisze, bo człowiek, szczególnie kobieta, z wiekiem ( już po 30stce ) traci wygląd i co potem??? Dla mnie ważne są oczy, bo one się nie zmieniają, oraz charakter, czy ktoś jest miły, pozytywny, wesoły, zna się na żartach, i co wnosi do związku, jakie umiejętności. Twarz i ciało ulegają zmianie na gorsze z czasem, a reszta pozostaje z reguły. Więc ani ciało ani twarz nie jest najważniejsze.

Gość gość
ale baby są durne i makijaże walą na ryje