Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mahidevran10

Problem z internetem w routerze

Polecane posty

Cześć, niedawno kupiłam router bezprzewodowy TP-LINK (model:TL-WR841N). Podłączyłam wszystkie kable i co tam trzeba, pomimo to sieć WAN świeci się na pomarańczowo. Telefon łapie Wi-fi, ale po połączeniu się z nim pisze, że internet jest niedostępny . Czy ktoś wie w czym tkwi problem???

Gość DAMIAN POPRAWA PSEUDONIM GUŁAJ
Autorko a próbowałaś rozłączyć wtyczkę routera z gniazdka i ponownie połączyć czy nie ja tak robiłem i było dobrze i jak mi się internet rozłączył to z kontaktu wyłączyłem i włączyłem i było dobrze i zadziałało próbowałaś?

Aha a może w telefonie źle wpisałaś hasło od internetu /Wi-Fi wpisz jeszcze raz hasło może niechcący źle wpisałaś np była drobna literówka sprawdź

Sorry nie doczytałem to router bezprzewodowy sorry może jest wadliwy i zgłoś reklamację albo rzeczywiście źle hasło wpisałaś i zrobiłaś literówkę i nie odbiera ci spróbuj jeszcze raz wpisać hasło ok?

Gość gość
GUŁAJ w*********j

Gość gość
Miałem to samo . Spróbuj innym telefonem się połączyć . Mój stary telefon z wifi nie ogarniał nowych routerów :) wymiana telefonu rozwiązała problem . Jest sposób aby działało tylko sama tego nie ogarniesz musisz w routerze przypisać IP telefonu i przekierowanie zrobić na niego .