Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulfon kulfon co z Ciebie wyro

Dziewczyny czy któraś z Was szczepila się na krztusiec zaraz po ciazy?

Polecane posty

Jak w temacie. Lekarz mi dziś oznajmił ze nie mam przeciwciał i powinnam się zaszczepić zaraz po porodzie na krztusiec tezec blonice bo nie mam przeciwciał. Któraś z Was szczepienie? Boję się co z karmieniem.. I ogólnie boję sie szczepionek nie chodzi o mnie tylko o dziecko..

Up

Gość gość
Nie polecam ja sie zaszczepilam jak dziecko mialo trzy lata a teraz ma dysgrafie :(

Gość gość
Mnie szczepili w ciazy, w 28 tyg. W kraju w ktorym mieszkam to normalka, a teraz dziecko skonczylo 2 miesiace i tez je zaszczepili. Niewiem czego wy sie tak boicie i kto wymyslil te szczepionkowe choroby ale to sa tylko durne teorie ktorymi tylko w polsce strasza, z tego co zauwazylam. Jak nieszczepicie dzieci to wyjazd do Afryki najlepiej bo w Europejskich krajach szczepionki to obowiazek obywatela. Jak niechcecie to powinni was exportowac do krajow trzeciego swiata.

Gość gość
Po cholerę? Ja nie zamierzam się szczepić

Gość gość
Ja się szczepiłam na krztusiec w wieku 19 lat (ostatnia dawka z kalendarza szczepień), a na 2 roku studiów zachorowałam na krztusiec. To szczepienie jest g****o warte. Nie polecam.