Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób słabo wykształconych. Dlaczego nie skończyliście szkoły?

Polecane posty

Gość gość

Nie chciało wam sie, musieliście isc do pracy, dziecko itp.?

Gość Dan Rafael
Ja w szkole siedziałem w 7 klasie. Po prostu nic nie umiałem, żeby nie matka to i tej zawodówki bym nie skończył bo miałem pałę z matmy, polaka i wf. Zawsze podglądałem dziewczyny jak chodzą sikać i później całowałem to miejsce na które padały szczochy. A najlepsze było jak widziałem jak ciotka poszła do chlewa się wysrać i jak zobaczyłem jej tęgi balas od razu wysmarowałem sobie nim całą twarz, włosy, ręce...

Gość gość
Bo mnie gnebili w szkole średniej a także mój ojciec i nie wytrzymałam psychicznie , zaszylam sie W domu jak szczur , brzydze się ludzi i boje

bili mnie w szkole wszyscy dlatego zakończyłem edukacje na gimnazjum psychika mi wysiadła i nie mogłem kontynuować nauki

Gość gość
Bo byłam głupia! A po drugie wiele przeszłam po tym jak skończyłam gimnazjum, bo i gwałt i ludzie się ze mnie śmiali i ciężka chorobę w rodzine... Przez to wszystko zrezygnowałam z danego liceum, z marzeń o studiowaniu prawa i skończyłam liceum wieczorowe dla dorosłych :( A teraz nie wiem co ze sobą począć :'( Zawsze byłam dobra uczennica, a zostałam nikim :'(

Gość gość
Ja zakończyłam nauke na 2klasie liceum ponieważ zrozumiałam że szkoła nic mi nie da, nie zostanę żadnym naukowcem z lekiem na raka. I nie chodzi mi że szkoła jest bez sensu i najlepiej ją rzucić, chodzi mi o mój przypadek. Wyjechałam z Europy, trochę nakombinowałam tu i tam, znalazłam się w odpowiednim miejscu i czasie, poznałam odpowiednich ludzi i żyje mi naprawdę dobrze

Gość gość
* z dobrego liceum

Gość gość
ja sie kiedys smiałam jak ktos nie chodził do szkoły, myslałam ze po prostu debil, nie mogłam zrozumiec jak mozna sie w ogóle nie uczyc... ale sa rózne sytuacje, mam jednego znajomego, który opowiadał, ze jak był mały, jego rodzina była b biedna, musiał chodzic do szkoły w roboczych butach , i bachory sie zachowywały strasznie, smiały, itp

Gość gość
Ja też odeszlam ze szkoły w 2 liceum bo mi bardzo dokuczali :( nie dawalam już rady bo ile można sluchac ublizania i gadania za plecami , ze np smierdze skoro tak nie było , albo wyśmiewane dosłownie wszystkiego ciągle szepty i chichoty : / tak się nie da uczyć , kiedy zamiast sie skupić na nauce myslisz co Ci jutro w szkole zrobią

Gość gość
Ja szkole skończyłam ale słabo , miałam depresję i wogole się nie uczyłam , maturę zdałam dość dobrze oprócz matmy ,której nie zdałam wcale , inni uczniowie mieli mnie za debilke i nieuka mimo , ze egzamin sprawdzajacy z niemieckiego zdalam na 5 gdzie orły i kujonki na 2 , nie ważne i tak pewnie niedługo z tym skończę ...

Gość gość
dziś - ale to musiałas byc w nienajlepszym liceum, szkoda, ja chodziłam do renomowanego, i tam ludzie nie byli idealni, ale juz na sto razy wyzszym poziomie, zeby sie smiac z takich rzeczy

Gość gość
00:17 oj nie prawda , to były właśnie najlepsze osoby w nauce , dzieci bogatych rodziców albo poprostu narcyzy z dobrymi ocenami :(

Gość gość
Ja również się zgadzam , ze to wcale nie prawda ze w dobrych liceach nie gnebia , sama chodziłam do bardzo dobrego liceum i gnebila mnie córka lekarza , potrafiła powiedzieć : " przesuń się zyrafo bo nic nie widzę albo sobie nogi obetnij "

Gość gość
dziś [00:19- ale to dosc dziwne w starszym wieku, chyba ze sie smiali tak za plecami. Ja pamietam takie akcje były powszechne w podstawówce, ze otwarcie rózne chore zachowania, tez była grupa dziewczyn która uwazała sie za lepsze od innych... a w liceum same kujony, kazdy prawie szedł na medycyne, moze tez były jakies ciche obgadywanki, bylismy mocno podzieleni na grupy. z większoscia osób to nie zamieniłam przez 4 lata wiecej niz 10 zdan, ale nie było przesladowania, czy takich dziecinnych zachowan.

Gość gość
ja skończyłem studia księgowe a i tak hooj z tego, bo bez dobrych znajomości tylko wyzyskują za grosze, lepiej się nie uczyć i używać życia, lepiej na tym wyjdziecie, serio

Gość gość
dziś [00:23- a ile macie lat? Moze młodziez coraz b rozwydrzona? Ja mam 40 lat w tym roku

Gość gość
No widzisz bo tobie się trafiła dobra klasa , a ja miałam 4 osoby normalne a reszta mentalna patologia , nawet nauczyciele mówili , ze nie wiedzą co to za klasa i to były osoby z bardzo dobrymi wynikami , nawet nauczycielom potrafili ublizyc (tym łagodnym ) bo tym ostrym wchodzili w tyłek

Gość gość
To ja 00:23 .... mam 22 lata

Gość gość
ale mimo wszystko- zawsze sie trzeba trzymac jak najdalej od patologii, choc na pewno sie znajda i tacy co gnębia w starszym wieku.. byłam kilka razy kiedys na koloniach,w róznych miejscach, i za kazdym jednym razem- katastrofa. Te dzieciaki to była tragedia, było strasznie, wysmiewały mnie, wyzywały, okradały. Raz pojechałam na inny obóz- zimowisko. I niebo do ziemi, tak jak na poprzednich obozach 90 % osób była zj****a, tam pratycznie wszyscy - niemal idealni. Duzo pózniej zrozumiałam dlaczego- te wszystkie kolonie były zakładowe, a moja matka była technikiem budowlanym. I te dzieciary były dzieciakami tych roboli budowalnych, a to jest patola... Zimowisko organizowane było przez szkołę, i jechały normalne dzieci...

Gość gość
Nie gadaj glupot , ze to " dzieci roboli " tak robią , bo jak ktoś wyżej napisał , gnebila ja córka lekarza , to raczej dzieci bogatych rodziców ,sobie za dużo pozwalają , mnie nikt z biedoty nigdy nie gnebil , za to Ci co mieli pieniądze , już tak , prawda jest taka , ze nie zależnie od statusu majątkowego zdarza się patologia , wśród bogatych i wśród biednych , biedni gnebia bo mają kompleksy , a bogaci gnebia bo mają manie wyższości

Gość gość
Bo nie miałam kasy :3 mówi się trudno ktoś musi pracować fizycznie

Gość gość
A ja nie poszłam na studia bo musiałam się wyprowadzić z domu. Poszłam na studium bo było tańsze. Zdałam maturę, mam technika ale czuję się gorsza, gdyż nie ukończyłam studiów. Teraz zarabiam tyle co ludzie po studiach, ale niedosyt jest.

Gość gość
Ja nie skończyłem studiów bo za moich czasów bez studiów można było zarobić więcej. Z resztą i tak wielu wykształconych kolegów nadal nie może mnie dogonić pod względem dochodów. A dochody rzutuja na całą resztę.

Gość gość
No wlasnie, mnie gnębiły bogate dzieciaki w renomowanym liceum. Za biedę , ńiesmialosc i .... mały biust !

Gość gość
Miło przeczytać, że nie tylko ja byłam gnębiona.

Gość gość
14:10 No to fakctzynie pasowali do tej szkoły :O pewnie rodzice kupili im miejsce.

Gość gość
Ja skończyłam technikum na 3 klasie, po ukończeniu 3 klasy wzięłam papiery. Byłam w ciąży, z facetem wyjechaliśmy za granicę bo musieliśmy zarobić, a na rodzinę nie miałam co liczyć.

Gość gość
Nie poszłam na studia bo mnie nie było stać nawet na dojazd

Gość gość
zamiast do szkoly to na k1rwy sie chodzilo