Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób słabo wykształconych. Dlaczego nie skończyliście szkoły?

Polecane posty

Gość gość
tak mnie gębili w liceum, że na studia już nie chciałam iść. mieszkałam na prowincji i najbliższe uczelnie też były w średniej wielkości miastach, większość ludzi z mojej szkoły tam szła, więc miałabym tak samo. wyprowadziłam się na drugi koniec Polski, teraz mi się dobrze wiedzie.

Gość gość
*gnębili

Gość gość
nie miałem wrodzonych zdolności, talentów, pamięci

Gość gość
trzeba miec jakas atmosfere , zeby sie uczyc, jak cie gnebia od 8 do 16 dzien w dzien to nawet nie chcesz zagladac do ksiazki, zeby nie wspominac co dzis zrobili

Gość gość
Brak kasy , byłam ze wsi a na mieszkanie mnie nie było stać

MY Ludzie z natury jesteśmy leniwi. Nie można winić lenistwa za brak wykształcenia. Wykształceni ludzie bywają bardziej nieczuli i nie ludzcy aniżeli najtwardszy głąb z pośród wszystkich kapust w polu. Mam studia i powiem, że nie znam po studjach nikogo mądrego. Przyjaciół mam po podstawówce. Są najlepsi.

http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!

Gość gość
Weź nie p*****l , są ludzie którzy mają coś w głowie ale im się życie wywalilo do góry nogami , np ciąża , skrajna bieda , depresja , znam wielu średnio zdolnych ludzi którzy skończyli liceum studia a znam takich których było stać na naprawdę wiele ale dali za wygraną , no coz życie

Idiotę poznasz po możliwosci władzy. Po podstawówce ludzie o władzy nawet nie marzą. To czyni ich lepszymi. Twarze mają blisko gruntu, z którego się wywodzą.

Gość gość
Matoły się tłumacza ze 8m lepiej bez szkoły zadop/cac :D

Gość gość
Matolem to trzeba być żeby oceniać kogoś nie znając jego historii , sama jestem po studiach ale nikogo nie oceniam

Gość gość
ciekawe czy jakby ja gnębili od rana do wieczora to miałaby ochotę sie uczyc i isc na studia. wątpię. życzę jej, zeby jeszcze sie przekonała jak to jest być gnębiona np. w pracy lub przez partnera.

Gość gość
Nie skonczylam studiow bo wyjechalam za granice.

Gość gość
Tylko debile pozostają przy podstawowym czy gimnazjum. A gnebienie?:D zawsze można zmienić placówkę, to jest wymówka dla głupich i leniwych. Wiele osób nawet z wielodzietnych patologi kończy choćby zawodowa szkole. Nikt mnie nie przekona, że się nie skończyło szkoły bo ...rodzice, nauczyciele, środowisko, chłopak czy dziewczynka czy ciąża. W ciąży są na przykład i studia kończą tak jak ja. Dla chcącego nic trudnego. A jak się nie chce to każda wymówka jest dobra. Tak jak z pracą. Jak się komuś pracować nie chce to praca nie dobra, szef, zespół, płaca. Najlepiej siedzieć w domu leniowi i narzekać, że życie takie okrutne jest:D

Gość gość
Większość z tych co nie skończyło szkół to wymyśla i ubarwia historie dla naiwnych tak żeby brać na litość a prawda jest zupełnie inna. X Znam taka puszczalska co nie chodziła do szkoły i ja wyrzucili potem pojechała za granicę niby do roboty i przy okazji dopy dawać i tam złapała na ciążę wartościowego faceta i nawinela mu taki kit, że jak on o tym opowiedział ludziom w mojej miejscowości co ona mu naopowiadala o sobie to wszyscy sikali ze śmiechu. X Tacy to zawsze biorą na litość manipulanci!

Z wielkim trudem skończyłem liceum (do którego dostałem się po znajomości) a teraz ciągnę studia które mnie kompletnie nie interesują i nie wiem czy je skończę. Awersje do nauki miałem zawsze, do tego kłopoty z mobilizacją, z samodzielnym uczeniem, nie mogłem wysiedzieć w szkole kilku godzin, brak znajomych w szkole, gnębienie, poniżanie - to wszystko sprawiało że miałem szkoły po dziurki w nosie.

Gość gość
Miałam skrajną fobię społeczną i schizofrenię z objawami negatywnymi. Fobię wyleczyłam, ale z tym drugim męczę się do dziś. Niestety.

Gość gość
Skończyłem liceum w 1997 roku i wyjechałem do USA. Dzisiaj prowadzę średniej wielkości firmę budowlana, nie muszę sam pracować.

Gość gość
13:24 Życzę ci , zeby zespół cie gnębił w pracy od rana do wieczora. Wtedy pogadamy kto jest leniwy

Gość gość
13:29 Faceci od wieku nastoletniego nie chcieli ze mna związku tylko roochanie, luźne relacje. No to ja im daje te luźne relacje - za 300€ za godzinę. Gdyby mnie faceci lepiej traktowali, ja byłabym inna i miała inne podejście.

Gość gość
Ta wyżej to schozofenia nieuleczalna.

Gość gość
17:56 Tak sobie tłumacz wredny pasztecie

Gość gość
a ty głupia paszczuro

Gość gość
Nic sobie tłumaczyć nie musze bo mi to lotto twoje szkoły :p

Gość gość
Głupie są tylko do jednego.

Gość gość
Rozumiem powody takie jak bieda, ciaza, ale dokuczanie? Prawie kazdego to spotkalo, a wiekszosc ma chociaz zawod wrobiony!

Gość gość
Jest zasadnicza różnica między zwykłym dokuczaniem a gnębieniem typu bicie, straszenie, szarpanie, grożenie i skrajne ośmieszanie/poniżanie przy całej klasie - to drugie wyniszcza psychicznie.

Gość gość
Ja to chce zmienić szkole ,gdyż moja obecna klasa to rakowe i imprezowe nudziarze ;)

Gość gość
18:13 Głupia to cię wysrała

Gość gość
Tak jak traktujecie drugiego człowieka, tak mu sie ukształtuje charakter i osobowość.