Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube baby są zwyczajnie leniwe i rozlazłe, zwyczajnie mają popsute głowy.

Polecane posty

Gość gość
Schudłaś bo miałaś taką możliwość i fajnie że Ci się udało. Tylko czasami jest problem hormonalny a są osoby którym hormonów podać nie wolno i koło się zamyka. Wyobraź sobie sytuację gdzie masz na jednej szali nowotwór- dla wtajemniczonych nie wolno przy tym typie podać hormonu a na drugim swoje życie. Wolę mieć swoich więcej kilogramów niż ryzykować życie bo jakaś idiotka uważa mnie za mniej inteligentną.

Gość gość
Niestety ale choroby biorą się z trybu życia, jaki prowadzimy. Tak, genetycznie możemy być bardziej narażeni ale w ogromnej mierze możemy to opóźnić albo zniwelować zagrożenie. Trzeba m y ś l e ć.

Gość gość
Znam osobiście mnóstwo osób którym podobnie jak tobie wydaje się że prowadzą zdrowy tryb życia. I wiele z nich na onkologii wylądowało. Więc każdego spotkać może a z twoim podejściem powiem Ci tyle masz nikłe szanse na powrót do życia. Wydaje Ci się że wpierdoliłaś wszystkie rozumy i oby Cię życie nie zweryfikowało. Tego Ci życzę i by Cię ten facet czasem w jakiejś poważnej chorobie nie zostawił bo nie wiesz co Cię spotka.

Gość gość
16.47 mnie się nie WYDAJE tylko to WIEM i czuje

Gość gość
Grube kobiety są zazdrosne i złośliwe jak widzą szczupłą ładniejsze od siebie bo są zakompleksione, szczuple nie muszą leczyć kompleksów złośliwościami bo czują się świetnie w swoim ciele. Dbanie o siebie to nie higiena i fryzjer i pomalowane paznokcie, a często zauważam ze te grube farbują włosy na mocne kolory, mocny makijaż i paznokcie, chyba po to by odwrócić uwagę od tuszy...ale to nie o to chodzi. SZczupła zawsze będzie atrakcyjniejsza

Gość błękitna a
Dokładnie tak.

Gość gość
100 % racji dwa komentarze powyżej.

Gość gość
Hahaha rozwaliły mnie komentarze porównujące nadmiar sadła do braku inteligencji i zapewne również wykształcenia. Abstrahując od kobiet, to z moich obserwacji wynika, że większość chociażby księży to mocno upasieni ludzie, takie typowe różowe opasłe prosiaki w metalowych okularkach wbijających się w tłuste policzki. No a tacy kulturalni, wykształceni, dobrze się odżywiający i ogólnie zadbani ludzie, ale czemu tacy tłuści?

Gość gość
Trzeba sobie raz na zawsze zapamiętać, że zadbany to szczupły człowiek.

Gość gość
No i to jest esencja, samo sedno (komentarz powyżej).

Gość gość
podbijam temat

Gość gość
Dokładnie tak.

Gość gość
dziś to myśl

Gość gość
NADWAGA = BRAK MÓZGU

Gość gość
up

Gość gość
Sadelko nawet minimalne bardzo ogranicza w roznych sferach zycia

Gość gość
22:37 Weź to wytłumacz tym zapasłym świniom, którym się wydaje, że każda krytyka skierowana w ich stronę jest motywowana zazdrością. Tylko czego ja mam zazdrościć tłustej losze? Ograniczonej mobilności czy drugiego podbródka?

Gość gość
up

Gość gość
Zgadzam sie , moj znajomy z Anglii powiedział ze Polki były piękne kiedyś jak nie były tak obrzydliwie tłuste , teraz się przerzucil na rosjanki bo mówi że nie są tak rozlazle jak Polki

Gość gość
Noo...a debile mądrzy w necie:) Ale jak twarzą w twarz to chowają się po kątach :> Ja bym sadłem przygrzmociła w facjatę to by jeden z drugim konali by w męczarniach i glanem dobiła :) Pozdrawia tłusta locha, tchórze ;)

Gość gość
Kobiety powinny o siebie zadbać a nie wciskac grube cielska w legginsy na miły Bóg , takie ubrania to są dla szczuplych

Gość gość
gorsze sa chude szkapy

Gość gość
Chude szkapy przynajmniej dbają o zdrowie

Gość gość
Mam wrażenie ze Polki tyja w morderczym tepie : /

Gość gość
gruba jest zdrowsza od chudej

Gość gość
nadwaga wydłuża życie

Gość gość
Taaaak nadwagą zapycha żyły a nie

Gość gość
19.46 Z zalączonego artykułu: " Idealny scenariusz to prowadzić taki styl życia, który umożliwia aktywność fizyczną przez większość dni w tygodniu " Komu się chce ? Im człowiek ma więcej tkanki tłuszczowej tym przyjemniej mu się siedzi na kanapie przed tv z ulubionym programem. Już jak masz 3 kg za dużo i w sportowycn obcisłych spodniach zaczynasz przypominać baleron, to wahasz się coraz częściej czy wyjść pobiegać . Chyba że masz dużo silnej woli. Bez niej z 3 kg robi się 4 potem 5 a po roku omijasz wszystkie lustra i piszesz na forach że jesteś dyskryminowana jako osoba otyła i bez ambicji bycia sprawną,korzystająca zawsze z windy choćby to było trzecie piętro.

Gość gość
up