Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D23lat

Jak zaluczyć nowo poznaną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość D23lat

Hej, wczoraj poznałem dziewczynę na basenie dokładnie w saunie. Jest ładna, 2 razy prosiła o polanie zimną wodą kolumny pośrodku, dziękowała i uśmiechała się. Jak wyszła zaczepiłem ją, chwile pogadaliśmy. Była z kolegami. Sama dała mi swój fb. Napisałem, chwila pisania i zaproponowałem spotkanie. Najpierw szukała wymówki. Napisałem jej, że jest fajną osobą i nie długo wyjeżdżam. Napisała, że wiele osób jej to mówi i że lubi nawiązywać nowe znajomości. Chwile później napisała, że możemy się spotkać jak skończy prace i że mogę ją odebrać samochodem. Napisała, że może zaoferować tylko przyjaźń. Jak to zrobić, żeby ją odhaczyć ?

Gość gość
Co to znaczy "żeby ją odhaczyć" ? To ,ze dziewczyna mówi,że może ci zaoferować tylko przyjaźń to taki prostacki chwyt ,że niby jest taka niedostępna a już sama cię wyhaczyła prosząc o polewanie wodą i,robiąc słodkie oczy i dając FB. Spokojnie ,wpadłeś jej w oko i tak łatwo ci nie odpuści.Raczej nie przesadzaj z narzucaniem się jej to sama zacznie cię atakować. Z tego co o niej napisałeś to poza urodą nie grzeszy inteligencją a raczej próżnością,to łatwa laska. Jeśli masz na myśli odhaczenie jej jako kolejnej laski to nie będzie problemu,poza tym jest łasa na komplementy.

Gość gość
Już zaznaczyła,że możesz odebrać ją samochodem czyli samochód będzie do oceny a co jeśli chłopak nie ma samochodu? Człowieku,to typowa pusta lala,która wie ,że się podoba i szuka jeleni,ale nic poza tym.

Gość gość
Co to znaczy "zaluczyć"?

Gość gość1231
Myślę, że bez problemu ją bzykniesz, tylko nie narzucaj się.

Gość gość
Jesteś żałosnym typem, mam nadzieje, że obejdziesz się smakiem :P Powinna się przespać ze wszystkimi tylko nie z tobą. Tylko jedno wam w głowie :O

Gość gość
Tak,im mniej będziesz zafascynowany tym krócej ona będzie udawać nie do zdobycia,ale i tak jej o to chodzi a najbardziej jest zainteresowana tym co można od ciebie wyrwać.Typowa galerianka.