Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoryniika

Łamie serca facetom , pochodze z rozbitej rodziny

Polecane posty

Gość Default
Klucz to samokontrola, dzwonię do kobiety dopiero po pięciu dniach i proponuje jeden termin spotkania, zainteresowana kobieta i ta ze zdrowym poczuciem własnej wartości nie obrazi się i przyjdzie na spotkanie. Te, które się mną bawią lub są jakieś psychiczne nie odbiorą, będą dawać wymówki, odwołają spotkanie, albo przyjdą i dwa razy nie dadzą się pocałować to odpuszczam. Ten zabieg powtarzam przez 10 spotkań aż kobieta zacznie dopytywać o status tej relacji. Kobieta zainteresowana, której się podoba facet i ta co ma zdrowe poczucie własnej wartości będzie się zachowywała idealnie.

Gość gość
przypominam że faceci tez się zakochują i potrafią gorąco kochac ,miłosnymi poetami byli faceci :-) i wielbili swoje muzy ,teraz też sa tacy ale nie dla idiotek :-)

Gość gość
"Wiktoryniika wczoraj 15:31 Ja nie twierdze ze wszyscy sa zli, dlatego czekam na tego jedynego. Zreszta sex jest przereklamowany wiekszosc facetow pcha 3 minuty i tyle fajerwerkow" X A skad ty to mozesz wiedziec skoro czekasz ? :D

Gość gość
A to, to akurat prawdą jest. Mało który facet potrafi zadowolić kobietę ale do pchania są pierwsi :P

Gość gość
"Default wczoraj Klucz to samokontrola, dzwonię do kobiety dopiero po pięciu dniach i proponuje jeden termin spotkania, zainteresowana kobieta i ta ze zdrowym poczuciem własnej wartości nie obrazi się i przyjdzie na spotkanie. Te, które się mną bawią lub są jakieś psychiczne nie odbiorą, będą dawać wymówki, odwołają spotkanie, albo przyjdą i dwa razy nie dadzą się pocałować to odpuszczam. Ten zabieg powtarzam przez 10 spotkań aż kobieta zacznie dopytywać o status tej relacji. Kobieta zainteresowana, której się podoba facet i ta co ma zdrowe poczucie własnej wartości będzie się zachowywała idealnie." X Mysle , ze sie w oewnym stopniu mylisz. To sa gierki i madre kobiety szybko to wychwytuja . Dlatego wszystko odwoluja .One nie odwoluja , bo sa chore psychiczne , ale olewaja "olewajacego

Gość gość
autorka nie odpowiedziała mi na pytanie jak rozpozna jedynego wśród złych

Gość gość
Znajdzie się jeden co złamie tobie, i będzie cię zwodził, a ty będziesz stękać z 5 lat na tym forum zobaczysz :)

Gość Wiktoryniika
Default 12:27 Haha pyta o status zwiazku? "Kochany na jakim etapie jest nasza relacja, jestesmy juz razem czy nie"? Hahahahaaaaa To facet jak chlop z jajami powinien oznajmic to. Padlam.....

Gość gość
Chorzy jesteście, autorko zycie polega na poznawaniu, próbowaniu, nie wyjdzie raz, drugi to trudno, nikt nie każe Ci się puszcac od razu, ale są też normalni faceci, którzy potrafia kochac, ale taka jak Ty nawet na nich nie spojrzysz bo mogą być dla Ciebie nie atrakcyjni, dużo kobiet podswiadomie wybiera sobie hamow, którzy szukają tylko jednego, poza tym kobiety też patrzą na fizycznosc, a więc nie generalizuj, że faceci tylko myślą o jednym bo kobiety tez. Default Ja za takie gierki od razu bym sobie odpuscila i to jakby mi zalezalo, gdyż nie lubie takich gierek i wolę szczerosc, jak jestem zainteresowana to pokazuje to

Gość gość
Dobrze robisz

Gość Default
dziś Mysle , ze sie w oewnym stopniu mylisz. To sa gierki i madre kobiety szybko to wychwytuja . Dlatego wszystko odwoluja .One nie odwoluja , bo sa chore psychiczne , ale olewaja "olewajacego X To właśnie na tym polega, że niezainteresowana kobieta odwoła mi spotkanie, bo jej nie zależy na tyle, dlatego będzie się bawić facetem, raz przyjdzie na spotkanie, raz odwoła, raz da się pocałować, raz nadstawi policzek, dla mnie to jest brak zainteresowania i olewam taką kobietę. Zainteresowana kobieta nigdy nie odwołuje spotkania i nigdy się nie obrazi że zadzwoniłem po 5ciu dniach tylko będzie wyczekiwać.

Gość gość
Default - rozumiem po 5 dniach , ale jak przegniesz to kobieta cie oleje i tyle . Zabieg powtarzasz do 10 spotkan , a jak zachowujesz sie gdy to kobieta postepuje w ten sposob ?

Gość gość
piękna by wyczekiwała na księcia :-) myślisz że tak?

Gość Default
Wiktoryniika dziś Haha pyta o status zwiazku? "Kochany na jakim etapie jest nasza relacja, jestesmy juz razem czy nie"? Hahahahaaaaa To facet jak chlop z jajami powinien oznajmic to. Padlam..... X Tak, po około 10 ciu spotkaniach kobieta będzie pytać coś w stylu "Do czego to zmierza?", "Czy my już jesteśmy parą", "Spotykasz się z innymi kobietami"? Tak kobieta będzie zadawać takie pytania jeśli się nie porusza wcześniej w ogóle związkowych tematów. Takie pytania oznaczają, że kobieta chce być ze mną w związku lub po prostu chce usłyszeć że jesteśmy oficjalnie parą. To oznaka zainteresowania kobiety.

Gość gość
poza tym widać że analizujesz technikę i wszystko powierzchowne tu pocałujesz tam złapiesz za tyłek,odliczysz dni,panienka za panienką :-) nie ma tu głębi ,jesteś smarkacz :-)

Gość gość
a ty wchodzisz wtedy w związek i dalej odliczasz dni? jesteś w związku?

Gość gość
ja nigdy takich pytań nie zadaję facetowi ,i spokojnie odczekam 5 dni czy 10 ,wiesz czemu? bo mam napięty grafik :-) randkowy

Gość gość
Jezu, jakbym slyszala siebie! Witaj w klubie, robimy bardzo dobrze, chlopcom to sie nalezy, oczywiscie nie prawdziwym mężczyznom, którzy i tak sa juz na wyginieciu, niestety :(

Gość Default
gość dziś Default - rozumiem po 5 dniach , ale jak przegniesz to kobieta cie oleje i tyle . Zabieg powtarzasz do 10 spotkan , a jak zachowujesz sie gdy to kobieta postepuje w ten sposob ? X Kobiety nie postępują w taki sposób bo kobiety nie dzwonią żeby się umówić, bo są kobietami. To facet ma za zadanie podejść, zagadać, wziąć numer, potem zadzwonić i umówić spotkanie, a więc również decyduje o tym kiedy zadzwonić i umówic spotkanie. Kobieta ma się zgodzić na propozycję spotkania albo podać alternatywny termin spotkania, wszystko inne to jest wymówka. Nie zdarzyło mi się żeby to kobieta dzwoniła pierwsza, a w związku to już inna sprawa, ale dopóki nie będziemy mieli te 10 spotkań i dopóki kobieta się nie zakocha to raczej pierwsza nie zadzwoni.

Gość Default
gość dziś ja nigdy takich pytań nie zadaję facetowi ,i spokojnie odczekam 5 dni czy 10 ,wiesz czemu? bo mam napięty grafik usmiech.gif randkowy X Gdybyś była po paru randkach z facetem z którym chciałabyś spędzić resztę swoich dni to byś zaczęła zadawać takie pytania i przestałabyś się spotykać z innymi facetami.

Gość Default
Jeśli kobieta zadzwoni i zaproponuje spotkanie to czemu miałbym się nie zgodzić? Akceptuje wtedy każde zainteresowanie kobiety. PS. Faktycznie na zachodzie kobiety są bardziej otwarte, usmiechają się, puszczą oczko nawet zagadają, ale myślę że i tak każda będzie oczekiwać że to facet będzie do niej dzwonił pierwszy.

Gość gość
"Zainteresowana kobieta nigdy nie odwołuje spotkania i nigdy się nie obrazi że zadzwoniłem po 5ciu dniach tylko będzie wyczekiwać." x Zainteresowana kobieta, też ma inne obowiązki i sprawy oprócz randek. Więc bardzo prawdopodobne że może czasem odwołać lub odmówić spotkania. Zainteresowana kobieta, właśnie się obrazi lub będzie jej przykro że odzywasz się rzadko i właśnie wtedy może Cię nie pocałować, czy traktować z dystansem, bo zastanawia się czy traktujesz ją poważnie. Ale wy faceci na kobietach się nie znacie :P i reguly błędnie odczytujecie intencje kobiet. Ja jak widzę, że facet zaczyna kalkulowac i kombinować to tym bardziej się za niego biorę ;) jak widzę że ma na mnie ochotę, to już jest zalatwiony :P

Gość gość
pewnie masz rację ale to na pewno nie będzie koleś który odlicza dni :-) ale ja mogę wybrzydzać ,przyciągnąć na poważnie może mnie tylko piękny umysł więc odliczanie by cie skasowało ,mógłbys być nr 2 do czasu spotkania nr 1 :-)

Gość gość
"Tak, po około 10 ciu spotkaniach kobieta będzie pytać coś w stylu "Do czego to zmierza?", "Czy my już jesteśmy parą", "Spotykasz się z innymi kobietami"? Tak kobieta będzie zadawać takie pytania jeśli się nie porusza wcześniej w ogóle związkowych tematów. Takie pytania oznaczają, że kobieta chce być ze mną w związku lub po prostu chce usłyszeć że jesteśmy oficjalnie parą. To oznaka zainteresowania kobiety." X To sa wciaz gierki i zagrywki . Czysta manipulacja :D Duzo tych szkol uwodzenia zaliczyles . Kobieta mysi byc naprawde glupia zeby sie na to nabrac . Ty wciaz manipulujesz , odliczasz ... Faceci zrozumcie , ze to jest latwe do roszyfrowania :D . Zreszta to zawsze jest gra , w dwie strony , gdy osoby boja sie zaanhazowac lub otworzyc itp.

Gość gość
ja potrafię czytać w myślach ,gracze mają ze mną zabawnie :-)

Gość gość
miłosne podchody są fajne ,ale gra z kimś kto się boi własnego cienia i nie ma odwagi wyrazić prawdziwych uczuć i boi się prawdy siebie ,reakcji ,musiał się naczytać bzdur żeby poczuć się pewniej ,nie zasługuje na szaleństwo miłosne ,może na zwykły seks ,co dla mnie jest nudziarstwem ,ale każdy ma swoje upodobania :-)

Gość gość
"Argen dziś całe te flirtowanie, uwodzenie itp. to jest gra." X Dokladnie :)

Gość gość
"gość dziś ja potrafię czytać w myślach ,gracze mają ze mną zabawnie" X A ja mam intuicje :)

Gość gość
"gość dziś ja potrafię czytać w myślach ,gracze mają ze mną zabawnie usmiech.gif" X Fajnie komus cos przekazac w myslach , a ktos kiedys " slyszal mnie wyraznie "

Gość default
dziś Zainteresowana kobieta, też ma inne obowiązki i sprawy oprócz randek. Więc bardzo prawdopodobne że może czasem odwołać lub odmówić spotkania. Zainteresowana kobieta, właśnie się obrazi lub będzie jej przykro że odzywasz się rzadko i właśnie wtedy może Cię nie pocałować, czy traktować z dystansem, bo zastanawia się czy traktujesz ją poważnie. Ale wy faceci na kobietach się nie znacie jezyk.gif i reguly błędnie odczytujecie intencje kobiet. Ja jak widzę, że facet zaczyna kalkulowac i kombinować to tym bardziej się za niego biorę oczko.gif jak widzę że ma na mnie ochotę, to już jest zalatwiony jezyk.gif X Jeśli zainteresowana kobieta ma obowiązki to poda alternatywny termin spotkania, a na pewno nie odwoła spotkania dwie godziny przed randką "bo jej coś wypadło" (już znam te wasze wymówki na pamięć). Właśnie to że poczekam troszkę dłużej z telefonem jeszcze bardziej nakręci te zainteresowane kobiety. Będą się zastanawiały czy zadzwonie, co robię, czy się jeszcze z kimś umawiam, dlaczego nie dzwonie itp. To są dla kobiety emocje, pod warunkiem że jest zainteresowana, bo niezainteresowana kobieta będzie obojętna czy zadzwoniłem po jednym czy pięciu dniach, nic to nie zmieni. I właśnie zdrowa psychicznie kobieta, która ma własne życie się nie obrazi, a się ucieszy i będzie to miało dla niej większą wartość, że zadzwoniłem. Napewno atrakcyjna kobieta ma frajerów którzy wydzwaniają do niej codziennie i chcą się umówić już po jednym dniu i wyznając uczucia juz na pierwszej randce. To można porównać do kobiet rodzącem w bólach, kiedy już urodzi to nie pamięta o tym bólu tylko jest szczęśliwa i cieszy się dzieckiem. Tak samo kobieta, która troszkę potęskni i poczeka na telefon jeśli odbierze po paru dniach to tak samo będzie szczęśliwa. Nie wiem o co Ci chodzi w ostatnim zdaniu ale właśnie tak jest. Jeśli kobieta widzi że facetowi zależy to go uwala już. Jeśli facet dzwoni po jednym dniu, ciągle gada o związku, pierwszy uznaje uczucia to jest uwalony. Tajemniczość, nieprzewidywalność to pociąga kobiety.