Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoryniika

Łamie serca facetom , pochodze z rozbitej rodziny

Polecane posty

Gość gość
Ale gdy kobiety dzialaja w ten sam sposob ty uznajesz , ze im nie zalezy :D bo tylko ty mozrsz sobie pogrywac i sprawdzac :D Masz troche racji w tyn co piszesz , ale facetom oprocz kalkulacji brakuje " kobiecej intuicji " dzialaja na sztywno i wszystko sie wali czyt.psuje .

Gość gość
graczu graczu obstawiam że nie znalazłeś swojej miłości jeszcze :-) takiej zapierającej dech takiej namiętnej ,na tą babke zadziała to na tą tamto i tak się szwędasz lawirujesz byle z******* nie? a one szukają łosia do rozmnożenia i bytu bezpiecznego ,dla was gierki,miłośc dla wybranych

Gość gość10lat
a widzisz a mój dobry znajomy na pierwszej randce wyznal mi uczucia i co??? ,dzień wcześniej zdemolowaliśmy miejsce naszej pracy ciałami ,jedyną grą było to że udawaliśmy znajomych kilka miesięcy :-) nie rozstaliśmy się już nigdy

Gość gość
kobieta cie uwala :-) ło matko

Gość gośćb
grasz bo jesteś podszyty strachem ze cię uwali ,jak pokażesz siebie ,mądra tak nie reaguje ,idiotce trzeba namieszać w głowie bo są głupie ,tylko po co się zadajesz z idiotkami

Gość default
Ale to nie są żadne gierki, ja po prostu nauczyłem się czytać kobiety i wiem co oznaczają pewne słowa i zachowania i wiem dzięki temu na ile dana kobieta jest zainteresowana. Dlatego nie tracę czasu i życia z kobietami, które umawiają się z facetem, który tak na prawdę im się nie podoba. A orientuje się w tym temacie trochę i wiem, że wiele kobiet potrafi udawać związki, a czasem wychodzą za mąż za faceta, którego nigdy nie pragneły. Po jakimś czasie taki facet w końcu czy to w związku czy już małżeństwie usłyszy słowa: "Musimy porozmawiać", "nie wiem co czuje" itp. To wynika z tego że faceci wiążą się z niewłaściwymi kobietami, które np są z nimi w związku z nudów, dla zabawy, bo nikt inny się nie trafił, bo w ogóle chciała mieć chłopaka bo chciała mieć już dziecko itp itd. Później w takim związku wychodzą problemy, same kwasy i nie idzie wytrzymać np całe życie z osobą, którą nigdy nie byliśmy zainteresowani, a już np coś zobowiązuje np majątek, dziecko itp. Dlatego to jak ja robie jak opisałem wyżej pozwala mi wyeliminować te niewłaściwe kobiety, z którymi jakbym się związał to bym się poranił wcześniej czy później albo taka kobieta nie była by dla mnie w 100% dobra, tak jak powinna być właśnie kobieta, która spotkała tego faceta którego pragnie.

Gość gość
Wybierasz, eliminujesz chcesz taką która się zakocha, a ty dopiero uznasz czy opłaca się ją pokochać :D Kolego to tak nie działa, nie da sie zakochać na zawołanie. To musi wyjść spontanicznie inaczej nie będzie prawdziwe. Po co chcesz żeby kobieta się zakochała skoro twój związek, z twojej strony, to i tak będzie wyrachowany układ. Kobieta która będzie dla ciebie w 100% dobra :D człowieku zejdź na ziemię, nie ma ludzi idealnych. Chcesz mieć pewność że ona będzie do Ciebie przywiązana i będzie spełniać wszystkie twoje zachcianki :O Tacy właśnie są faceci, wyrachowani egoisci, dlatego zadnego już poważnie nie traktuję :) A jak widzę, że próbują stosować jakieś sztuczki typu NLP, to tym bardziej takiego zwodze ;) Bo wy faceci nawet jak nauczycie się jakiś technik manipulacji, to i tak brak wam intuicji. W końcu i tak baaardzo chcecie seksu, i to was gubi ;)

Gość gość
15:43 popieram :)

Gość gość
Tez tak robie A co! Ma byc jeden a porządny

Durne. Jeśli kobieta nie chce dać na góra trzecim spotkaniu , mówi się adieu. Jak ktoś napisał Ty nie ranisz tych cwanych, tylko pipki, które chcą czekać na gwiazdkę z nieba.

Gość gość
0rk Co to za baba co daje obcemu facetowi ? Bo po 3 spotkaniach napewno dobrze sie znacie Śmieszny jestes

@ gość dziś Jak kobieta nie chce szybko seksu znaczy, że mężczyzna jej nie podnieca, ma małe potrzeby, szuka związku dla pożytków z niego płynących (albo bo wszystkie koleżanki w związkach) a nie ponieważ on się jej podoba, manipuluje seksem, żeby podbić swoją wartość, potrzebne dopisz, niepotrzebne wykreśl. 00 Dla przykładu z dwie kobiety, które znałem były dziewicami. Z każdą zabawiałem się tego samego dnia, kiedy się z nimi poznałem, choć nie koniecznie z penetracją. 00 Ale może jestem po prostu przystojnym orkiem :P 00 Jeśli jest dureń, który chce dać się uwikłać w babskie gierki proszę bardzo. Ja do nich nie należę. Albo mnie kobieta pożąda i się podporządkowuje, albo niech se idzie swoją drogą i niech kto inny się z nią męczy. :o

Gość gośćFemmeFatale
Jak kobieta daje po zaledwie kilku spotkaniach, znaczy że to jakaś głupia gąska albo taka co daje każdemu :P Jak facet szybko dąży do seksu, to znaczy że tylko na tym mu zależy i chce jedynie zaliczyć, więc jest c***a warty. Ale każdego, dosłownie każdego *****cza można tak urobic, że będzie czekał i czekał, a im dłużej poczeka, im więcej enegii i czasu w to zainwestuje, tym bardziej chce zaliczyć zdobycz :D A tu nic, nic i nic :D