Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dane tego przegrywa z forum nienawidzącego kobiet!

Polecane posty

Gość gość

No prawie... ;) Ten psychol od kilku lat ordynarnie utyskuje na kobiety i wys'rywa swoje frustracje na różnych forach, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "widmogeniuszaa" tudzież "widmo geniusza", aby łatwo znaleźć jego wulgarne i pisane bardzo charakterystycznym stylem wynurzenia m in na Kafeterii, o2, Demotywatorach czy nawet Filmwebie itd. To jego filmik: https://www.youtube.com/watch?v=-M1RZQsoeWs (zwróćcie uwagę na końcowe przesłanie, typowe dla tego osobnika) Na koncie Yt wypisuje praktycznie to samo co tu codziennie na Kafe: https://zapodaj.net/79612a242c297.jpg.html

Gość gość
Przyznał się w innych topikach, że dostał wielokrotnie kosze od kobiet z randek internetowych i wytłumaczył to sobie, że to sprawa genetycznego zezwierzęcenia kobiet, które wg niego zawsze i wszedzie szukają kopulacji z samcem alpha. Ujście seksualnej frustracji skanalizował w wyładowywaniu nienawiści na forum interenetowym, na udzielające się tutaj kobiety. Ustanowił sobie misję by uświadamiać kobietom, że są tylko "hormonalną obudową macicy". Posługuje się jednak wulgaryzmami i wyzwiskami w stosunku do dyskutantów. Klasyczny onanizator interentowy.

Gość gość
o kur/wa to ten typ co codziennie zakłada tu tematy o tym, że wszystkie kobiety lecą na "prymitywnych tępych ekstrawertyków" ? to na serio jakiś skrajny frustrat biorąc pod uwagę to, ze ma konto na dziesiątkach portali i wszędzie wypisuje to samo, rzygając jadem

Gość gość
haha, ale wpadł :D:D:D

Gość gość
Nie obchodzi mnie to. Po co wchodzić w temat i czytać wypociny jakiegoś nieboraka, co ma nie po kolei w głowie? Zupełnie jakby kopać w śmietniku i wąchać te śmieciowe smrody, a fuj. Jednych jak widać to podnieca, czytanie głupot i tropienie, kto to napisał ☺

Gość gość
Bardziej przerażający jest stalking i łażenie za kimś po internetach. To świadczy o niezrównoważeniu psychicznym.

Gość gość
dobrze że ktoś przejrzał tego psychola wkóórwiał mnie od dawna ten typ

Gość gość
żyjemy w takich czasach, że już nikt nie jest normalny. Relacje międzyludzkie przeniosły się do imternetu. Jednym to bardziej szkodzi, drugim mniej, ale normalne nie jest

Gość gość
Dobra. Jestem tu już (ten o którym jest temat) i chciałem tylko przypomnieć, że kobiety lecą na luźnych malorefleksyjnych przygłupów i uwstrczniaja tym samym nasz gatunek, pogłębiając bezrefleksyjność i niewrażliwość. Jestem gotów nawet własnym imieniem i nazwiskiem się pod tym podpisać.

Gość gość
Cieszę się że jest więcej kobiet które wyczuwają tego debila. Bo jednak sporo łykało jego prowokacje

Gość gość
Miało być niezłożonym a nie niezliczonym. Drobna pomyłka. W każdym razie kobiety nobilitują prostych chłopaków, którzy w zetknięciu z jakimiś tam "j******i filozofiami" to jedyne co potrafią zrobić to po prostu rechotać.

Gość gość
Aha i stary ja nie mówię, że mają lgnąć do niezaradnych, słabych itd. ale jakieś kryteria są, ale kobieta patrzy :byle był jak najbardziej "zaradny", byle był jak najsilniejszy, a na moralność która za tym stoi i na inne rzeczy w ogóle. Chodzi tylko o to by się nachapac blichtru, kasy, fejmu, kosztem nawet całkowitego zdemoralizowania.

Gość gość
Na Filweb-ie był tak wulgarny,ze ja nigdzie nie spotkałam sie z takim chamstwem.

Gość gość
Nie wiem z czego te doktoraty kobiet marzących o prostakach, chyba z robienia laski , palenia fajek i kręcenia du/pskiem w wiejskich remizach. Po prostu nie znam takich przypadków, nie wykluczam że istnieją, ale nie mogą stanowić reguły. Kobieta na poziomie pragnie faceta na poziomie, nawet nieco mądrzejszego od siebie, żeby był chociaż drobny element dominacji. Większość kobiet chce silnych (co nie znaczy ziejących ślepą agresją!), zaradnych, pewnych siebie, zdrowych - tak, ale na pewno nie można twierdzić, że wszystkie chcą agresywnych prostaków o poziomie inteligencji ukwiału.

Gość gość
haha usunięcie filmiku nic ci nie da, bo i tak zapisałem go :D i pewnie nie tylko ja, znając kafe 🖐️

Gość gość
No właśnie to jest problem. Nie przeszkadza mi to, że chcą silnych, zaradnych facetów, przeszkadza mi to, że to " silnych", "zaradnych" stoi zawsze nad moralnością i kręgosłupem takiego osobnika, ale jebać to, ważne by hajs się zgadzal. Przy tym to zaradnych i silnych to kobieta leci w najgorszym wydaniu, bo zadnaajac do wyboru między takim co zarabia uczciwie, a takim co zarabia na przestępstwach, wyzysku, krzywdzie innych nie wybierze tego pierwszego, jeśli ten drugi ma więcej. A ta "siła" która imponuje kobietom to przeważnie nawrzucanie, albo wpierdolenie jakiemuś " leszzczowi". Żeby jej misiaczek rządził i budził respekt.

Gość gość
19:02 To zapisuj sobie, ale pamiętaj, że jeśli ten filmik się gdzies rozpowszechni bez mojej zgody na necie to wtedy Ty jesteś przestepca i to poważne przestępstwo, a tak to sobie miej i stalkuj dalej, onanizuj się z wywalonym jęzorem łażąc za mną po necie, bo nie masz swojego życia.

Gość gość
on teraz rozpacza i zakłada tematy, że jest łajnem i odchodami. Co za samokrytyka i poczucie winy. Całe forum już zapaskudził tymi ekskrementami. A nie mówiłem, że koleś ma coś z głową? ☺

Gość gość
Właśnie dlatego lecą na jego g/ó/w/n/i/a/n/e tematy. Jak muchy normalnie. Czym głupszy temat, tym szybciej cała kafeteryjna śmietanka się zlatuje. I o to chodzi trollom. Taki to nigdy nie ma dość beki z tych, co z nim konwersują