Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrzymujecie się 1 sierpnia o godzinie W gdy wyją syreny ?

Polecane posty

Gość gość

Już we wtorek będzie kolejna rocznica rozpoczęcia Powstania Warszawskiego:O

Gość gość
Teraz byle pajac ma koszulke i udaje powstanca. Trzeba bylo stawac 10 lat temu. O latach 90tych juz nie wspomne, bo wtedy nikt z obecnych patriotow nawet nie wiedzial ze bylo Powstanie.

Gość gość
mama mówiła, że dziadek który przeżył obóz i naloty, zawsze gdy wyły syreny cały się trząsł, że idzie wojna, jego złe wspomnienia wtedy powracały...

Gość Ja_Dyzio
warszawskie dzieci pójdziemy w bój o godzinie W ! 'słoików' i komunistów NIE potrzebujemy w czasie godziny W 'słoiki' i tak mają wszystko w zadach głęboko, więc niech idą precz ale komunistom dziękujemy za to , że pozwolili aby ponad 50 procent warszawskiej inteligencji wymordowali Szkopy w sierpniu i wrześniu roku 1944 i NIE pomogli powstańcom Warszawy a już wtedy 'komuniści' czekali po drugiej stronie Warszawy uzbrojeni 'po zęby' i mogli zaatakować Szkopów , nawet zrzutów z nieba nie dali , nie pomogli , chcieli zobaczyć , jak powstańcy Warszawy i Warszawa zostaje spalona razem z powstańcami Warszawy , podobno tak zarządził Towarzysz Stalin aby warszawiacy bronili się sami a takiego wojska podległemu Londynowi to Stalin nie potrzebował i zezwolił na zamordowanie kilku tysięcy warszawiaków w czasie walki , chwała bohaterom Warszawy ! walczyli za Warszawę wolną i niepodległą , walczyli za wolną Polskę , zostało ich tylko kilku bohaterów z tamtych lat, chwała bohaterom !

Gość gość
Pierwsze slysze że jakies syreny maja wyc :/

Gość gość
gość dziś ja piertole żal mi takich ludzkich odpadów nie wiedzących o godzinie W 1 sierpnia:O:O

Gość gość
Co roku na Przystanku Woodstock, jeśli akurat impreza wypadnie 1 sierpnia, wyja syreny i cały Woodstock się zatrzymuje. Ale wy i tak powiecie, że to spęd lewaków. Obejrzyjcie sobie na you tube. Wpiszcie: godzina W wooodstock.

Gość gośćmikaaa
zatrzymuje się ,wiadomo,nie widziałam by ktoś się buntował,wsztstko stoi ulice piesi,wzruszające nieco

Gość gośćmikaaa
i dyzio popieram całkowiecie