Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę odnaleźć się w żadnej pracy

Polecane posty

Gość gość
Powiedz babom ze albo 1. jestes samotna matka i bardzo potrzebujesz tej pracy, albo 2. masz alimenty i dito, wtedy dadza Ci spokoj.

Gość gość
i tak łażę po necie i szukam.Teraz znowu, nawet myślę jaka praca może być żeby nie zawierała jakiś relacji między pracownikami.Żeby przyjść, coś robić i koniec.Albo żeby pracować z facetami, bo bardzo dobrze się z nimi dogaduję, z każdym.Ale przecież nie jestem kierowcą ani nie znam się na męskich zawodach.

Gość gość
Może masz rację, może powinnam powiedzieć coś babom żeby wzbudzić w nich litość.Wtedy one poczują się lepiej i dadzą mi spokój.Może to wypróbuję.Powiem że jestem samotną matką.

Gość gość
dzięki za radę bo w ogóle bym nie wpadła na to, warto napisac temat, czasem ktoś się trafi z radą na którą sam byś nie wpadł.

Gość OlkaBa
a może fajnie byłoby pomyśleć o agencji doradztwa personalnego? Sama korzystałam z usług hre.pl bo zwyczajnie nie wiedziałam czym chce się zająć w życiu. Co prawda człowiek skończył te studia, ale to tak naprawde niewiele zmienia w zderzeniu z rzeczywistością po odebraniu dyplomu. Okazało się, że mam predyspozycje do pracy w banku, a uwaga z zawodu jestem przedszkolanką :) mimo wszystko na podstawie badania ankietowego mojej osoby udało się dopasować idealne zajęcie dla mnie :) jestem asystentką dyrektora banku ;p kilka kursów i znalazłam prace którą naprawde lubie