Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głęboki wózek w ryanair

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś mama leciała Ryanairem z maluchem który jeszcze jeździ w gondoli? Mam wózek x lander xa, stelaż się składa a gondola nie a na ich stronie jest tylko wzmianka o spacerowych. .nie wiem czy takie akceptują.

Gość gość
Na Wizz air też tak pisze, no ale chyba logiczne że przecież nie weźmiesz niemowlęcia do spacerówki. Pani na infolinii mowialas że wystarczy że się składa. Ja miałam 3w1 postanowiłam wziąć spacerówkę ale wiadomo że czy spacerówka czy godnola to w tym formacie wózek składa się tak samo i zajmuje tyle samo miejsca. Poza tym wózek to jest bagaż dziecka. Możesz wziąć normalnie gondole

Gość gość
No właśnie spacerówka składa się jak sam stelaż jako jednosc a gondola jest już osobna i jest nieskladana także nie wiem.

Gość gość
Ale pisze na przykładzie wózka 3w1. Zdecydowałam wziąć spacerówkę ale de facto czy spacerówka czy gondola to gabarytowo tak samo wygląda po złożeniu,

Gość gość
Nie wiem, nie latam tanimi liniami. W Lufthansie i podobnych liniach na poziomie nie ma problemu z głębokim wozkiem

Gość gość
Lecialam 4x moja gondola sklada sie na plasko, ale wydaje mi sie ze nie beda robic problemow

Gość gość
Skoro nie wiesz, bo latasz tylko Lufthansa, to się nie wypowiadaj

Gość gość
Lecialam obiema liniami. W jednym i drugim przypadku wozek skladasz przed wejsciem do samolotu. Stelaz i gondola musza byc osobno. Przy odprawie dostaniesz takie naklejki jak na bagaz. Ja akurat nie uzywalam gondoli tylko nosidelko. Po wyladowaniu musisz poczekac przy samolocie na swoj wozek.