Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaisak

Dlaczego ładnej kobiecie ciężko znaleźć kochanka?

Polecane posty

Gość gośćaisak

Szukam, szukam i nic. Chcę tylko seksu!!! W sieci ciężko o kogoś konkretnego, a w realu mężczyźni boją się zagadywać, albo twierdzą, że taka może mieć każdego i że jaja sobie z nich robię? Ja już Panowie nie mam siły. Co się z Wami dzieje?

Marna prowokacja. Atrakcyjna kobieta w sieci potrzebuje maksymalnie kilku godzin, by znaleźć minimum kilkunastu chętnych ze swojej okolicy.

Gość gość
Nie wiem czy to jest prowo ale ja mam tak samo. Szukam kogos, kto mi się będzie podobał i mam z tym problem. A w mojej okolicy nie chcę bo plotki szybko się rozchodzą.

Gość gość
to łatwe:) wymiana maili, potem tel. spotkanie i się zobaczy:)

Gość gość
przeważnie jest tak że opakowanie ładne ale zawartość do duuupy ! :)

Zależy jeszcze jakie ten kochanek ma zaspakajać potrzeby . Estetyczne ? Emocjonalne ? Czy może czysto fizyczne. Często właśnie opakowanie mówi niewiele o "zawartości". I dostajemy krótkodystansowego "Adonisa" ze skłonnościami do egoizmu w sferze erotycznej.

Gość gość
Musisz być jakaś durna skoro masz z tym problem Bądź uważasz się za ładną a tak naprawdę jesteś nijaka z wyglądu i z charakteru

Gość gość
Głupie prowo albo kolejna reklama serwisu randkowego

Gość gość
Moze prowo moze nie, ale jak dziewczyna czyta takie komentarze to sie zniechęca:(

Gość gość
albo trafia na takich co się naprawdę boją kobiety

Gość gość
Pewnie bywa i tak, z tym ze facet chce czymkolwiek imponować:) kasą, intelektem, władzą, jak nie ma czym to ma problem:)

Gość gość
Autorko w jakiej okolicy szukasz, że trudno Ci znaleźć?

Gość gośćaisak
W PL ;) Jestem wykształconą, pracującą, samodzielną kobietą. Mam swoje pasje w życiu. Niestety, prawda jest taka jak napisał ktoś wczesniej- trafiam na facetów bez jaj. Sama jestem dosyć pewna siebie,otwarta, konkretna, mam duże poczucie humoru i lubię się śmiać. Czasami bym chciała, żeby ktoś był mocniejszy ode mnie i mocno dominujący. Ktoś, kto się mnie nie będzie bał. Nie wiem o co chodzi. Ludzie mnie bardzo lubią. Nie mam problemu z nawiązywaniem i utrzymywaniem znajomości. Wystarczy opisu, bo nikt tego nie będzie chciał czytać. W takim razie jakie kobiety wybieracie Panowie na kochanki?

Zakładając, że piszesz prawdę. Owszem występuje coś takiego jak obawa mężczyzn przed zbyt atrakcyjną i niezależną kobietą. Badania naukowe pokazują, że większość mężczyzn kalkuluje na chłodno i podświadomie raczej kieruje się w kierunku kobiet które uważają za te w ich zasięgu i możliwości zdobycia. To pewnie pragmatyczne postępowanie , by nie tracić czasu i energii na jak to określa młodzież "laski w kategoriach 9/10 i 10/10" :) Inna prawda jest taka, że my wcale nie wybieramy, to wy wybieracie nas :)

Gość gośćAras
autorko właśnie opisałaś bliską ideału kochankę, czyli sama siebie, zapewne szukasz w kiepskich miejscach, lub podobają Ci się tacy faceci bez jaj, jak napisałaś. Miałem kilka kobiet i wesołe komunikatywne kobiety są jednymi z najlepszych kochanek. Podejrzewam że jesteś bardzo zmysłową kobietą i działasz na facetów dość mocno więc to ich onieśmiela i niewielu wie jak zagadać

Gość gośćaisak
Rahwin... Piszę prawdę. Nie widzę sensu w tworzeniu prowokacji. Chcę po prostu znać odpowiedź. Więc nie czytaj między wierszami, bo napisałam w miarę jasno o co mi chodzi :) Dlaczego boisz się w takim razie zbyt atrakcyjnych kobiet? I powiem Ci, że zasada, że to kobieta wybiera- w moim przypadku niestety, ale się nie sprawdza. Już wcześniej napisałam, że gdy próbuję poderwać faceta, on twierdzi, że sobie jaja robię i mam na pęczki takich jak on.

Gość gośćaisak
Aras... Napisałam, że szukam konkretnego, mocniejszego ode mnie mężczyzny, który wie czego chce i nie boi się po mnie sięgnąć. Podpowiedz mi w takim razie, co mam zrobić? Być może onieśmielam mężczyzn. Tylko nie trafiam na takich, którzy są na tyle bezczelni, żeby jednak coś z tym zrobić. Do do zmysłowości i mojej energii- nie skomentuję. Wolę to na razie pozostawić poza tematem.

Gość gośćaisak
Aras... opisywałam siebie. Nie bliską ideału kochankę.

"Dlaczego boisz się w takim razie zbyt atrakcyjnych kobiet? I powiem Ci, że zasada, że to kobieta wybiera- w moim przypadku niestety, ale się nie sprawdza. Już wcześniej napisałam, że gdy próbuję poderwać faceta, on twierdzi, że sobie jaja robię i mam na pęczki takich jak on. " Nie napisałem, że boje się atrakcyjnych kobiet. Owszem czasami uważam,że pewne kobiety są "poza moja ligą" ale gdyby jedna z nich dała mi jasno do zrozumienia, że jest mną zainteresowana, to dlaczego miał bym nie podjąć rękawicy? Dlatego nie rozumiem opisanej przez Ciebie sytuacji. Sam szukam odpowiedniej, spełniającej pewne kryteria pod względem szczególnie temperamentu kobiety i nie wyobrażam sobie odmowy w takiej sytuacji ... Szukasz dominującego mężczyzny, takich jest przecież wielu...

Gość Taki Zielony
Bo w tym wszystkim potrzebna jest chemia :-)

Gość Bezposredni32
goscasiak Sprawa jest bardzo prosta, ...kobiety zmyslowe, znajace Swoje atuty i wiedzace jak je podkreslic i wykorzystac...odstraszaja Nas facetiw w wiekszosci przypadków niestety. Niesety wiekowzc facetow w dzisieks czasach mysli ze jak ubiwrze rurki to rekompensuje to zarostem na drwala i bedzie zaje... ale niesety jak przyjdzie co do czego to uciekaja przed kobietą i przed...praca:/ Mozna sie ze mna nie zgadzac ale taka prawda.. A najlepsze sa kibiegy, ktore wprost potrafią powiedziec czegi chca a nie patrza w sufit i czekaja az facet znajdzie igle w stogu siana.. Pozdr Bezposredni32

Gość Taki Zielony
Kobieta nie cep, nie bierze się i nie młóci. Nawet najtwardsze chcą być kobietą i czuć to ;-)

Gość gość
Może masz brzydkie stopy i jedzie ci z paszczy.

Gość gośćrafall
Ciekawie tu..

Gość gość
Chcesz by cię ktoś porządnie zerżnoł i tylko o to ci ponoć chodzi, to po co piszesz że jesteś niezależna, wykształcona, z zainteresowaniami itd. Szukasz sexu czy faceta z którym można wyskoczyć na narty w Alpy?

Gość gość
Może ona myśli że jest ładna ale ma w sobie coś odpychajacego.

Gość gość
Jestem dominujacy i lubie ulegle kobiety, szukam uległej kochanki, chodzi mi o sex. Nawet jak lubie wyzwania to do sexu nie bede szukał dominujacej by ją zdominować z czasem, prowadzić wojne charakterów,po co mi to?

Gość gośćaisak
Rahwin wczoraj Nie masz racji. Nie jestem też księżniczką z drewna, jak to macie w zwyczaju określać. Jeżeli ktoś mi się podoba, to ten KTOŚ dostaje jasny sygnał ode mnie, że jestem nim zainteresowana.Jeżeli mi się podoba, nigdy nie dostanie ode mnie "zwrotki" że jest poza moją ligą. Dlatego również nie rozumiem sytuacji. Również szukam temperamentnych mężczyzn:) Ale ich nie ma. Nie spotkałam. Zaczynam wątpić w to, że tacy istnieją. Dużo mówicie, ale mało robicie Panowie.

Gość Bezposredni32
gośćaisak Tak jak napisalem Ci wyzej, bo teraz swiat jest pelny "drwali w rurkach"... Powiedz mi jedno, znasz Swoje atuty? Wiesz jak?je podkreslic i uzyc? Potrafisz wprost nowic czego oczekujesz, czego Co trzeba? Tajemniczy31 gmail.com

Gość gość
A ja wiem coś o tym, dużo kobiet mi mówiło że ciężko o faceta bo boją się atrakcyjnych, mimo że jestem średniakiem to się przełamałem, postanowiłem spróbować i się udało, i od tego czasu sypiam z kobietami o których wcześniej nie mogłam nawet marzyć, i powiem wam że o wiele łatwiej znaleźć kobietę do sexu wśród super Lasek niż wśród średnich kobiet.