Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku, czy to ciąża?!

Polecane posty

Gość gość

Prawie trzy tygodnie temu uprawialam z chlopakiem seks - to byl moj pierwszy raz. Zabezpieczalismy sie prezerwatywa. Mialam dni plodne, skonczyl w srodku. Guma nie pekla, nie zsunela sie - w kazdym razie nic nie zauwazylismy. Dzien po stosunku zlapalam zapalenie pecherza, bralam urofuraginum. W pracy mialam ostatnio mocno stresujaca sytuacje. Do tej pory mialam regularne cykle, okres nigdy sie nie spoznial. Dzis mija juz 4 dzien spoznienia! Wczoraj mialam lekkie brazowe plamienia - tak zazwyczaj dzieje sie u mnie przed miesiaczka, wiec ucieszylam sie, ze dzis dostane, a tu nic! Z pochwy przy robieniu siusiu zauwazylam wyciekajacy sluz: szklisty, przezroczysty, bialo-kremowy, rozciagliwy... Wyglada jak plodny. Piersi mnie nie bola, nie sa opuchniete. Nie mam mdlosci ani zawrotow glowy... Dziewczyny, blagam, wesprzyjcie mnie jakos, bo denerwuje sie okrutnie!!!

Gość gość
Niepokalane poczęcie było tylko raz 2017 lat temu :)

Gość gość
Musicie poprawić aby było pewne i będziesz mamą, gratulacje pierwszy strzał i dzidziuś

Gość gość
22:45 Czyli wg ciebie nie mam sie co stresowac? Tylko czemu ojres spoznia mi sie już 4 dni? :(

Gość gość
Prosze o rzeczowe odpowiedzi, nie robcie sobie jaj... :(

Gość gość
Bo 10% kobiet ma regularne okresy.

Gość gość
Zrob sobie test kobieto w czym problem. Ja juz bym dawno do apteki biegla

Gość gość
Ale czemu sie spoznia, kiedy zawsze byl regularny? Swiruje strasznie, nie chce miec teraz dziecka...

Gość gość anka
Nie stresuj się bo stres swoje robi

Gość gość
22:54 Boje sie, ze zobacze dwie kreski :( Czy urofuraginum moze opozniac okres? Albo zapalenie pecherza? Stres w pracy mialam kilka dni temu. Slyszalam tez, ze okres po pierwszym razie tez moze sie spozniac, bo wyregulowuja sie hormony czy cos... Boze, zaraz zwariuje. Ciepla kapiel pomoze mi wywolac okres?

Gość gość
Halo???

Gość gość
Mysle ze nie jesteś:)

Gość gość
Tępa dzida i nic nadto. Sieczka w glowie zamiast mózgu. Zamiast test zrobić gorzkie żale urządza na forum. Dorośnij albo weź rozped i o ściane sie jebnij kretynko

Gość gość
Czemu tak sadzisz? Błagam, proszę o rzeczowe argumenty.

Gość gość
Dobra, już mnie nawyzywales. A teraz jak ci sie zdaje, co jest bardziej prawdopodobne? Ze bede miala dziecko czy nie? W ogole zaplodnienie jest mozliwe jak z guma wszystko ok?

Gość gość
Rzsczowe argumenty a takie ze idz do marketu czy apteki kup i zrob test. 5 minut i bedzie wiadomo co i jak. Tu nikt nie zgadnie czy jestes zapylona czy nie bo kazda kobieta i piersze objawy ciazy sa inne . Nikt nie je wrozbita zeby zgadnac

Gość gość
No dobrze, ale jak wam sie wydaje? Czy po moim opisie ciaza jest mozliwa?

Gość gość
Tak bedziesz miala trojaczki nawet . Trafilas akurat na gumke dziurawą . wiesz czasem dla jaj chodzimy po marketach i igla dzourawimy co ktores tam opakowanie gumek i liczymy tym samym na dodatni przyrost naturalny ha ha

Gość gość
Gumy z apteki. Zafoliowane.

Gość gość
To w takim razie trafilas na farmaceutke z tzw klauzula sumienia ktorwj przekonanie i religia nakazaly karac takich grzesznikow przez dziurawienie gumek i zachodzenie w ciaze . Potwierdzone und sprawdzone

Gość gość
KOCHANE! DZIS RANO DOSTAŁAM OKRES:)