Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla chrześnicy oceńcie czy może być

Polecane posty

Gość gość

Za 2 tyg jade na chrzest do kuzyna, będę chrzestnym dla jego córki. Mam 23 lata i jestem na ostatnim roku studiów. Pracuje w wakacje i dorywczo w ciągu roku, jasne że nie jest to co cały etat ale zawsze coś. Chce dać 500 zł plus kolczyki http://www.bellsandroses.pl/zlote-angielskie-kolczyki-cyrkonie-zloto-333-pl-6458781396-bizuteria-damska-kolczyki.html czy to wystarczy nie będzie wsi?

Gość gość
wieś jak cholera, kolczyki dla małej dzidzi??? To tylko na wsi! Medalik jej kup a nie kolczyki!

Gość gość
medalik jej pewnie kupi matka chrzestna

Gość gość
To kup wygrawerowaną łyżeczkę. Z napisem na pamiątkę chrztu. Co mają wspólnego kolczyki z chrztem??? Ale jeśli to na wsi, to faktycznie. Może kup jeszcze kolczyk na nosek albo biuścik, będzie komplet :D

Gość gość
obejrzałam fotę - wieś totalna :(

Gość gość
to co ja mam kupić

Gość gość
Dajesz naprawde sporo gotowki jak na chrzestnego. W poradniku dla kobiet przeczytalam, ze jako chrzestni powinsmy dac do koperty okolo 300 zlotych plus pamiatke. A jesli sie nie ma pieniedzy, to zeby kupic lepiej pamiatke sentymentalna za okolo 100-200 zlotych , niz dawac np 200 zlotych .

Gość gość
dotych kolczyków kaskedołoz jakochrzestna dobrze dać dobry prezent anie marne kolczyki

Gość gość
Nie obrazilabym sie , gdybym dostala takie kolczyki . Jednak jak widzisz kazdy ma inny gust. Wiec moze kup cos klasycznego typu lancusze z matka boska lub srebna lyzeczke( daje sie je dzieciom na chrzciny i oznaczaja bogactwo)

Gość gość
Nie,no,dziewczyno,ty nie masz zadnego gustu?Takich rzeczy sie na chrzest nie kupuje.Moze juz lepiej zloty lancuszek?