Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fanki slayera

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu dziewczyny, które są lub były wielkimi fankami zespołu Slayer?

Gość gość
jest ktoś,? chętnie bym popisał...

Gość gość
tej bandy grubych, starych pryków? mają dobry wygląd na aktorów porrno ale nie żeby się podobać

Gość gość
chodzi mi o muzykę, a nie fizyczne podobanie się.

Gość gość
Jak komuś może podobać się muzyka takich brzydali?

Gość gość
widać może skoro mi się podoba. Ale ja jestem facetem.

Gość gość
a fani mogą być?

Gość gość
chodziło mi jednak o dziewczyny, no ale ok. Napisz coś więcej o tym, czym dla Ciebie jest ich muzyka.

Gość gość
Dlaczego chodziło ci o dziewczyny? Co ty jesteś Wojtek co też ma 14 lat i myślisz że wyrwiesz jakąś laskę na słuchanie starych, obrzydliwych dziadów?

Gość gość
nie, chciałem po prostu popisać, nie chcę nikogo "wyrywać".

Gość gość
Ja jestem fanką Zenka z Akcentu. Może być? :)

Gość gość
tak niestety myślałem, że trafię tutaj na poziom fanek Zenka. Trudno. O tempora o mores chciałoby się powtórzyć za starożytnymi Rzymianami.

Gość gość
ale tak nasuwa mi się taka refleksja. Czy dziś jeszcze młodzież wie, co to za zespół Bathory, czy kojarzycie postać Euronymousa albo Varga Vikernesa, czy wiecie co to Walhalla, Odyn i Freia?

Gość gość
Bathory genialnie rozbudowane linie melodyczne zaposiadał, Euronymous zszedł był zdaje się za pomocą swojego kumpla, wspomnianego Varga V. Któren to Varg wyszedł był z pudła jakiś czas temu i pomieszkuje we Francji, ohajtany z jakąś naziolką. Ale ja nie jestem młodzież i pewnie coś mi się pochrzaniło. Oraz uwielbiam Regin in Blood, wielka muzyka jest to.

Gość gość
do 21:59: ogólnie ok:) a ile masz lat?

Gość gość
Sporo. Poważnie :) A imię moje... - w miejsce kropek wstaw liczebnik, ten z Mickiewicza :)

Gość gość
:) rozumiem, ja mam 37, czyli 7 mniej, niż Ty. Też myślałem, że nie należysz do młodzieży, skoro wiesz takie rzeczy. Interesowałeś się tym, wtedy, gdy to się działo, w latach 90.?

Gość gość
up

Gość gość
Wychowałam się na punku. Metal doszedł później, ale intensywnie. Gdzieś w otchłaniach mam jeszcze autograf Glena Bentona ;) lata dziewięćdziesiate...sporo muzyki (dwa zespoły) , mniej koncertów jako widz. Ale w słuchawkach Slayer, King Diamond, Ska-P, stare polskie kapele punk, Samael, Evol, Exploited, Deicide, Marley i Burzum. A Ty?

Gość gość
fajnie:) ile masz lat? Ja wychowałem się właśnie na metalu, miałem na tym punkcie niezłego świra, właśnie w latach 90., gdy byłem nastolatkiem. Do tej pory słucham tej muzyki, bo ona jest gdzieś głęboko we mnie.

Gość gość
Muzyka zawsze zostaje w człowieku :-) mam duży sentyment do tej pory do większości kapel - lubię czasem odpalić Theriona czy Metallicę, nawet Evanescence mnie rusza od czasu do czasu, Vader mnie energetyzuje, Atrocity rozbawia (w sumie nie mam pojęcia, czemu, rozbawia i już), mam ciary na plecach przy Iron Maiden, nieustająco uwielbiam Accept (ten wokal wkurzonego kaczora Donalda na speedzie nawołujący "BALLS TO THE WALL!", echchch). Ale - jak mawiał znajomy muzyk - jak ktoś wychował się na punku to nie ma siły, ZAWSZE to z człowieka wylizie ;) a lat mam 44.

Gość gość
he, to widzę, że masz nieco inne upodobania muzyczne, niż ja. Ja bardziej w stronę takich mrocznych klimatów typu My Dying Bride, Candlemass czy choćby cały black metal, którego jestem fanem od 20 paru lat. Ale Slayer, którego wielbię jest przecież w jakiejś mierze też przesiąknięty punkiem.

Gość gość
Ja tez wychowalam sie na punku a teraz slucham rowniez metalu. Mam 34 lata i jestem kobieta. Jednak taka muzyka zostaje w czlowieku :)

Gość gość
22:34: :) a napisz jakie gatunki albo zespoły są Ci najbliższe?

Gość gość
Ja sie wychowalam na The Clash, Sex Pistols, z Polskich to Farben Lehre, Ksu, Dezerter, Wlochaty. :)

Gość gość
My Dying też bardzo lubię, Candlemass również. Polecam Evol - ale stary, stary, pierwszą płytę. Dziewczątko na wokalu miało podówczas jakieś siedemnaście wiosen, ale gdy już otworzyło słodkie usteczka i ryknęło pięknym growlem...klękajcie narody. Poważnie, powinno Ci się spodobać. Rotting Christ też lubię. Oj, w ogóle mnóstwo kapel - Lycia, Draconian, mogłabym wymieniać i wymieniać, przez te dwadzieścia parę lat sporo się uzbierało dobrych muzycznych skojarzeń. I klasyka, właśnie Slayer, Motorhead, Testament. Co i tak nie zmienia faktu, że punk jest na pierwszym miejscu ;-)

Gość gość
no tak, widzę, że jestem metalem otoczonym przez punkówy:)

Gość gość
Że zacytuję: Sex Pistols i Exploited Kennedys, Clash, Conflict i Ramones Dezerter, Kryzys, Karcer i Włochaty Niezależność czy komercja? ;-)

Gość gość
Gość 22:41 - no to teraz się bój! :-D ;-)

Gość gość
Arch Enemy , Judast Priest, Testament, Iron Maiden. Zalezy na co ma chec i humor ;)