Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To było nieziemskie

Prawie 2 plus jedna

Polecane posty

Gość To było nieziemskie

Takie coś mnie spotkało. Razem ze znajomymi po kinie poszliśmy do knajpy. Z czasem zostałam tylko ja, mój facet i nasz kolega. Alkohol, tańce i dobra zabawa. W pewnym momencie, kiedy mój facet gadał z kimś przy barze, a ja tańczyłam z przyjacielem, poczułam przez spodnie jak twardnieje. Nie powiem momentalnie poczułam dreszcz, który spowodował u mnie poczucie, że chcę więcej. Zabawa dalej trwała, alkoholu coraz więcej, mój mąż zajęty nowymi znajomymi z knajpy a my coraz ostrzej sobie poczynalismy czyli macalismy przez ubranie. Około czwartej wyszliśmy z knajpy... i wszyscy poszliśmy do nas do domu. W łazience w domu mąż wszedł pocałowal mnie, dał krótką koszulę i zdjął bieliznę. Wszyscy poszliśmy spać do jednego łóżka. Leżałam pomiędzy nimi. Początkowo była wesoła rozmowa, później coraz senniej. W pewnym momencie usłyszałam miarowy oddech męża...

Gość To było nieziemskie
.... przysunelam sie lekko do znajomego. Poczułam na pośladkach jego męskość. W pewnym momencie zapytał się: "śpi???". A ja "śpi". Wtedy położył dłoń na udzie, chwilę odoczekał i zaczął przesuwać ją do góry. Zatrzymał się między udami, zdziwiony że nie mam bielizny... a ja w tym czasie byłam wilgotna jak nigdy. Zaczął mnie pieścić, ja bez ceregieli chwycilam go za członka, wyciągnęłam z majtek i przystawiłam do cipki. Wszedł od tyłu leżąc na boku. To było wspaniałe, nieziemskueie, wypełnił mnie, doszliśmy błyskawicznie. Wyłam... a później milczelismy. 20 minut później powtórka ale już w drugim pokoju. Pieścil mnie ustami, ręką, pieścil mnie w środku, na zewnątrz, wkładał mi cudownie palce między pośladki... orgazm życia....

Gość To było nieziemskie
Rano znajomy się zebrał i poszedł do domu. Jak tylko wyszedł dobral się do mnie mój facet. Dymal mnie jak nigdy wcześniej, ja nie do końca chciałam, aż w końcu powiedział "wczoraj zrobiłaś najbardziej podniecająca rzecz". Zadziałało to jak magia. J***liśmy się ostro. Orgazm znowu gigantyczny, coś przepięknego... Chcę to powtórzyć, czy mialyscie coś podobnego???

Gość gość
Każda zdzi/ra to ma, myślałaś że odkryłaś Amerykę? :-D

Gość To było nieziemskie
Dla mnie to nie jest takie oczywiste, bo nigdy wcześniej nie miałam podobnej sytuacji. Dodatkowo zawsze byłam wierna swoim parterom.