Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko odmrozic piers z kurczaka

Polecane posty

Gość gość

zieminaki juz sie gotuje a mieso zamrozone. Wrzucilam o miski i zalalam ciepla woda ale wolno sie rozmraza. macie jakis inny sposob?

Gość gość
Na koltlety? Pokroj i wrzuc do wody. Ja zalewam bardzo ciepla woda, po godzinie , obiad jest na stole.

Gość gość
tak na koltlety

Gość gość
Pokrój i zalej goraca woda

Gość gość
gość dziś A ja mam pytanie. Jakiż to nóż posiadasz, który daje radę pokroić twardy jak kamień kawałek zamrożonego mięsa? Aby to zrobić, mięso musi być choćby częściowo rozmrożone.

Gość gość
14:44 ale z Ciebie glab! Autorka napisala ze zalala juz ciepla woda. Kilka minut zajelo pewnie nim umiescila komentarz, wiec samo przez sie sie rozumie, ze juz czesciowo jest rozmrozone! Sama tak czesto robie gdy zapomne rozmrozic! Zaleje goraca woda i nim obiore ziemniaki, mieso juz da sie kroic, a czesc od razu opanierowac i na patelnie.

Gość gość
W mikrofali

Gość gość
14:56 sama jesteś głąb, skoro nie widzisz kogo zapytałam o nóż. Nie odpisałam autorce. Osobiście sama wrzucam najpierw do wody i to paradoksalnie zimnej i dopiero jak trochę się rozmrozi to daje radę jakoś pokroić. Nigdy na odwrót. A ta osoba napisala, to tak jakby kroiła kawałek lodu.