Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punkt widzenia kobiety

Bdsm, uległość, dominacja, wykorzystywanie

Polecane posty

Ostatnio zastanawiałem się trochę nad tematem dominacji, uległości, wykorzystywania partnera/partnerki i nasuwa mi się na myśl kilka pytań, ale chodzi mi o wypowiedzi kobiet. Przed odpowiedzią na pytania prosiłbym o podanie: a) wieku b) informacji na temat waszej relacji/związku np. - mężatka (od jak dawna) - samotna (od jak dawna) - w związku (od jak dawna) - czy jesteście z zadowolone z tej relacji/związku 1) Czy ciekawi/kręci/podnieca was klimat bdsm/uległości wobec drugiej osoby? Jeśli tak, to czy jest to naturalne z waszego charakteru, czy robicie to dla kogoś? 2) Czy miałyście okazję tego spróbować? Jeśli tak, to czego konkretnie? 3) Jak bardzo jesteście/chciałybyście być uległe i na ile pozwalacie/pozwoliłybyście? 4) Czy macie konkretne fantazje erotyczne dotyczące takiego klimatu? 5) Czy chciałybyście być stroną dominującą? Jeśli tak, to w co się wam marzy? :) Zapraszam wszystkie kobiety do dyskusji, bo temat jest kontrowersyjny i ciekawy.

Gość gość
Na jedno pyt mogłabym odp ale takie ankiety to odpadają są nudne

Gość gość
W wielkim skrócie. Mam 35 lat, od 8 lat mężatka, moja uległosc wynika z natury (na dłuższą metę nie da się udawac). Od dawna mnie to kręcilo, zawsze właśnie tak wyobrażałam sobie sex. Z czasem, tak gdzieś na studiach, stwierdziłam że chce takiej relacji także w zwyczajnym życiu.

Gość gość
Jestem facetem i coraz bardziej kręci mnie dominacja niesamowicie podnieca mnie to że to co daję kobiecie to rozkosz wymieszana z bólem

Nie chodzi mi o to, że macie odpowiadać na każde pytanie po kolei. Po prostu chciałem naprowadzić was na konkretne rzeczy, które mnie interesują i pewnie nie tylko mnie, ale prosiłbym o podawanie wieku i statusu, a reszta wedle własnego uznania. Wszystkie wypowiedzi na temat są mile widziane.

Gość gość
Uległosc jest fajna. Ja np lubię jak mi chłopak mówi jak mam się ubierać albo jak zachowywać, generalnie jak mnie kontroluje. Zawsze chciałam być "super" wg męskiego wzoru.

Gość gość
Gosciu z 15.59 kiedyś bawiłem się tak ze swoją i było to szalenie podniecajace

A jeśli chodzi o bardziej ekstremalne 'wykorzystywanie' w stylu podduszania do nieprzytomności, albo głębokie gardło do wymiotów?

Gość gość
Głębokie gardło to można robić i bez uleglosci. Dla mnie to normalny sex. Pisząc o uleglosci miałam na myśli np to że dostajesz karę od męża za zrobienie czegoś wbrew jego woli czy poprostu dla ochloniecia. U nas jest tak ze jak "zbliża się klotnia" to zazwyczaj muszę stać w kącie 10- 15 minut w milczeniu. I przechodzi, i jemu i mi. :)

Gość gość
Autor myli "ostry brutalny sex" z ulegloscia. To dwie różne rzeczy.

Gość gość
Ja miałem na mysli wykonywanie moich poleceń, pisałem jej co ma robić a ona to wykonywała i przysyłała mi swoją fotkę

Gość gość
a w którym kącie stoisz?:) ja chciałbym abyś stała w trójkącie:)

Gość fmd
Jako uległy mężczyzna muszę powiedzieć, że różne aspekty dominacji kobiety nad mężczyzną są szalenie podniecające. Od typowej kontroli i nakazów np. tych dotyczących ubioru, poprzez wszelkie kwestie erotyczne ;) Jednak przykłady, które podałaś idą już bardzo daleko i są wręcz niebezpieczne i nie polecam :(

Gość gość
gość dziś te ja ci zaraz dam polecenie ......spirdalajjjjjjjjjjjjjjj!

16:48 Gdybyś przeczytał pierwszy post, to wiedziałbym czego dotyczy temat. Może czas najwyższy wrócić do podstawówki i nauczyć się czytania ze zrozumieniem? :)

Gość gość
16:48 Gdybyś przeczytał pierwszy post, to wiedziałbyś czego dotyczy temat. Może czas najwyższy wrócić do podstawówki i nauczyć się czytania ze zrozumieniem? :)

Gość gość
Debilu z 16.51 ty to mi mozesz jedynie obciągnąć, jak bede miał ochote c.elu

Gość gość
O co Ci chodzi z tą podstawówka. Jeśli chcesz kobietę przymusic do zrobienia głębokiego gardła czy face f****ng to wystarczy każda odpowiednio rozgrzać i to jest ostry sex. Jeśli "wytresujesz" kobiete tak aby czekała codziennie na ciebie na kolanach w wejściu z otwartą buzia - to to jest uległosc.

Właśnie o to mi chodzi, bo w dalszym ciągu nie czytasz ze zrozumieniem. Zastanawiam się jak w ogóle możesz funkcjonować. :)

Gość gość
Co jak co ale autor to raczej nie zazna takich rzeczy.

Gość gość
Nawiążę wirtualną znajomość z dojrzałą kobietą w adekwatnym wieku do mojego