Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ałtorka

Baptystka odpowiada na pytania piszcie szybko bo upal

Polecane posty

Gość gość
oj , chłopaku :) nie sądzę żebyś był taki skory do tańca na baptystycznym nabożeństwie w towarzystwie ludzi wielbiących Boga .

Gość gość
Dlaczego ? będę chwalił tańcząc z tobą przy pastorze, i innymi.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
to prawda :) ludzie modlący sie na głos , klaskający czy kobiety machające szalami to u nas norma . u nas to znaczy w moim kościele ) wiem ,zen ie w każdym tak jest , ale jeśl jest ta wielbiony Bóg to wszystkie środki wyrazu są dobre :)

Gość Ałtorka
Jesteś dokladnie z KZ? Czy jakiegos innego kosciola? No u nas tez sie modli na glos ale pojedynczo. Niedawno bylam u metodystow i bylam zaskoczona bo tam tez sie modlili na glos po kolei :) A myslalam ze w ewangelickich kosicolach tego nie ma

Gość gość
Dobre dobre będę tańczył z babtytską i dziękować Bogu ze ja poznałem i kochałem a pastor zaśpiewa alleluja.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
ałtorka słyszałaś o tym ??? Rok temu powiększono Opole. Jak do tego doszło? Kroki milowe i zwroty akcji kzg 19.07.2017 16:09 19 lipca 2016 roku Rada Ministrów podjęła decyzję o rozszerzeniu granic Opola. Na długo przed tym i jeszcze długo po tym Opolem targał wielki społeczny konflikt, który w rzeczywistości trwa do dzisiaj. Nie brakowało dramatycznych sytuacji i chwil, gdy wydawało się, że porozumienie w tej sprawie jest możliwe.

Wiadomości z Opola Większe Opole jest już faktem. Co się zmienia? pig 01 stycznia 2016 | 05:00 Zmiana granic administracyjnych Opola nastąpiła formalnie o północy. W obszarze miasta znalazło się 12 sołectw (w całości i w cześci) z gmin Dąbrowa, Dobrzeń Wielki, Komprachcice i Prószków. Kilka skutków tej zmiany mogliśmy już poznać, kolejne dopiero przed nami. Artykuł otwarty w ramach bezpłatnego limitu prenumeraty cyfrowej Opole zwiększyło swoją powierzchnię z blisko 96,5 do około 148,8 km kwadratowych. Tym samym Opole przegoniło Kędzierzyn-Koźle pod względem zajmowanego obszaru (Kędzierzyn-Koźle ma około 120 km kw.). Stolica Opolszczyzny ma teraz powierzchnię większą, niż Barcelona, która zajmuje 100,4 km kw. To nie jedyne miasto, które Op

Gość Ałtorka
Mozesz ze mna zatanczyc tango w Buenos Aires :classic_cool: x Kołbuc, slyszalam o tym juz 100 razy :)

Choć Opole zwiększyło swoją powierzchnię o połowę, to ilość mieszkańców miasta nie wzrosła już tak znacznie. Obecnie w mieście żyje około 128 tys. mieszkańców, o 9 tys. więcej, niż w 2016 roku. Budżet Opola rośnie, sąsiadów maleje Wyraźnie widoczny jest wzrost budżetu Opola. Ma on wynieść około 900 mln zł, podczas gdy w roku ubiegłym było to około 700 mln zł. Zmiana granic oznacza jednocześnie ograniczenia w finansach okrawanych gmin. Najbardziej widoczne są cięcia w gminie Dobrzeń Wielki, gdzie projekt budżetu na 2017 rok to około 30 mln zł. W poprzednim roku było to ponad 70 mln zł.

Gość Ałtorka
KOŁBUC Słyszałam już o tym conajmniej 3 razy :) Wiec nie musisz kolejny raz tego mowic :) Bardzo dziekuje za zrozumieniem i pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
To zerknij ile tych worków jest, cos czuje że nie starczy.

Gość gość
No i poszła się po pląsać :p Judaszek tęskni.

Gość Ałtorka
Wrocilam :classic_cool:

Gość gość
Jestem pokaż chociaż swoja talię :)

Gość gość
Up.

Gość gość
tak , jestem z kościoła ZŚ :) myślę o o ekspresji danego kościoła w równym stopniu decyduje Duch Święty jak i pastor ze starszymi ) nie bez znaczenia jest też moim zdaniem wiek wiernych choć byłam światkiem jak starsze panie ochoczo podrygiwały i wznosiły ręce modląc sie na głos podczas uwielbienia :)