Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja jestem nerwowa w upaly? Nienawidze takiej pogody

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem co ludzie widza w upalach, moj ojciec kocha takie lato, nie wiem co fajnego w majtach klejacych sie do doooopy, strugach potu, zawalach starszych ludzi. Jestem drazliwa, nawet zjedzenie minimalnie cieplych platkow z mlekiem powoduje ze pot mi sie leje. Jestem szczupla, nie otyla, a i tak cierpie. Wszystko mnie denerwuje. Nakrzyczalam nawet na synka ktory nie mogl spac :((((

Gość gość
Też nienawidzę takiej duchoty :o 25 stopni i jest cudownie

Gość gość
Ja tez nienawidzę takiej pogody, ale nie jestem nerwowa, wręcz przeciwnie, ledwo żyje i jestem oslabiona, moze to przez to ze jestem w 35tc

Gość gość
i ja takze mecze sie w takie upaly . 25 stopni to moj max. No chyba ze jestem nad jeziorem i moge sie kapac wtedy jest ok .Ale w miescie to jest masakra jakas. A teraz jestem w ciazy pierwszej (6 mc) i jeszcze gorzej to znosze niz zwykle. Dzieki Bogu 9 miesiac przypadnie mi na pozna jesien :)

Gość gość
To wypiertalajcie na Grenlandię

Gość gość
Ja lubię. Rodziłam, gdy za oknem było 37 stopni w cieniu, a w szpitalu bez klimy i nawet głupiego wentylatora nie było - to była masakra, ale poza tym jest ok. Siedzę w cieniu i jest pięknie. Chodzę oczywiście do pracy, mam normalne obowiązki, ale lubię słońce, ciepło, nienawidzę zimna i wilgoci.Powinnam mieszkać w innej strefie klimatycznej ;-)

Gość gość
Nienawidzę zimna. Lubię lato. Jest lato i jest ciepło. Przecież to normalne. Też rodziła córkę w sierpniu i było ok. Teraz też czuję się super. Mieszkam w domu. Na parterze mam cudowny chłód a całe popołudnie spędzam w ogrodzie lub jak ostatnie dwa dni nad jeziorem. Uwielbiam lato.

Gość gość
Ja też nienawidzę, a czeka mnie jeszcze pakowanie się na jutrzejszy wyjazd nad morze:( pakowania się i morza też nie cierpię! Byle do jesieni...

Nie tylko Ty... Ja też mam prawie cały dzień zły humor...

Gość gość
Ale z was jęczydoopy :o

Gość gość
Ja kocham takie temp . Pracuje w temperaturze 12 stopni wiec przynajmniej na dworze mogę się porządnie wygrzać :)

Gość gość
ja lubię :-) nie cierpię jak w lecie jest zimno.

Gość gość
ja też nie lubię takich upałów, nie ma czym oddychać, cała się kleję. Obrzydliwe. Lubię wiosnę, jest wtedy przyjemnie, ciepło, nie gorąco.

Gość gość
Jak dla mnie mogłoby być w Polsce 22 stopnie C max i św spokój. Nienawidzę upałów, duchoty, leje się z człowieka, minimum dwa prysznice dziennie, a i tak człowiek wiecznie zlany potem...

Gość gość
lubicie 40 stopni w cieniu bo macie mozgi jak ameba albo pedrak

Gość gość
21.46 A kiedy niby było w Polsce 40 stopni w cieniu? Bo na pewno nie dziś, nie wczoraj, ani nie w tym roku . lato jest więc jest ciepło.

Gość gość
sorry, 33 w cieniu. to juz jest przeginka

Gość gość
Nie znosze upalow:O w ogole uwazam ze nie jestesmy przystosowani do temperatur jak np. 42 stopnie a tyle bylo w zeszlym roku i w tym tez na pewbo bedzie. Kiedys nie bylo takich upalow, pamietam jak za dzieciaka w wakacje bylo 35 stopni i to juz bylo za goraco, u mnie dzis bylo 38 stopni.

Gość gość
Wiem o czym mówisz.... Nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę!!!!! Jestem wściekła, najchętniej lezalabym cały dzień pod wiatrakiem, a tu dziecko zupełnie nie zwraca uwagę na ten żar i chce to, tamto.... Grrrr

Gość gość
Autorko przeprosiłaś chociaż syna za nocne chamstwo ?

Gość gość
"Jak dla mnie mogłoby być w Polsce 22 stopnie C max i św spokój. Nienawidzę upałów, duchoty, leje się z człowieka, minimum dwa prysznice dziennie, a i tak człowiek wiecznie zlany potem... " Chuj by mnie strzelił jakby ciągle było 22 stopnie. To jest dla mnie za niska temperatura na krótki rękaw. Powinno być 27 stopni. A jak się jedzie nad wodę to właśnie najlepsze sa takie afrykańskie upały.

Gość gość
"Ja też nienawidzę, a czeka mnie jeszcze pakowanie się na jutrzejszy wyjazd nad morzesmutas.gif pakowania się i morza też nie cierpię! Byle do jesieni... " To po co jedziesz nad morze i zajmujesz plaże ludziom którzy lubią morze ??? Zwiększasz tylko niepotrzebnie tłok. Co za głupie szmacisko

Gość gość
a ja nienawidze tych skokow temperatury :-( nie mam nic przeciwko 35+ w lecie, ale nienawidze, gdy jednego dnia jest 15 a drugiego 35+ to mnie wykancza :-( mysle, ze gdyby temperatura wzrastala i malala stopniowo, wiele z nas lepiej by znosilo te upaly...

Gość gość
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Mieszkam w Danii, wczoraj było 19 stopni i deszcz, dzisiaj trochę lepiej, ale po 16.00 znowu ma padać. Przez całe lato był dosłownie jeden naprawdę gorący dzień. W czerwcu dziecko do przedszkola chodziło w zimowej kurtce i ocieplanych kaloszach. Jak ja Wam zazdroszczę takiej pogody :( Jadę w czwartek do mojej ukochanej Polski, może jeszcze zobaczę jak wygląda prawdziwe lato.

Gość gość
Matko jak wy jęczycie fujjj ile macie tego lata ? tych upałów ? Wszędzie macie klime nie musicie tyrać na polu w żniwa wiec co jęczycie ?

Gość gość
wszędzie mamy klime? Tzn gdzie? Nie mam samochodu, bo swój sprzedałam i szukam obecnie nowego, dwa dni jeździłam komunikacją. Po dwóch dniach wolę wydawać po 30zł w jedną stronę na taksówkę niż się dusić w tramwaju i autobusie. Smród, duchota i gorąco:O Jeszcze pobudowali te j****e plastikowe daszki na przystankach gdzie temperatura jest wyższa o 10 stopni minimum:O Nie znoszę tych upałów, 40 stopni to nie jest normalna temperatura. Dobrze, że w pracy mam klimatyzację, bo inaczej bym zwariowała chyba.

Gość gość
No i co korona ci z głowy spadła ? masz w pracy klime wiec co jęczysz? Rozumiem jak ktos pracuje na budowie , produkcji (gdzie jest ponad 30 stopni ) , polu taka osoba może narzekać . Za to jęczenie rozkapryszonej księżniczki bo musiała jechać autobusem jest żałosne .

Gość gość
A ja wlasnie jestem w Splicie i dzisiaj na termometrar miejskich okolo godz 14 bylo 40 stopni wiec nie wiem o co tak jeczycie :)

Gość gość
No właśnie przecież lato jest takie krótkie zaraz zapomnicie, że było gorąco, bo przyjdzie jesień a zaraz po tym zima i mrozy :o