Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 Kochani stoje przed dylematem którą dietę wybrać? Dietę Konrada Gacy czy Dietę Chodakowskiej ? Minusem diety Gacy jest z pewnością cena . Czy ktoś moglby mi doradzić w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2017 efekty diety Gacy możesz zobaczyć w postaci Dominiki Gwit. Dieta Chodakowskiej to w zasadzie to samo co dieta vitalii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2017 Na mnie najlepiej działa ta dieta http://dieta-lux.pl/44535 schudłam na niej 10 kg w ciągu 2 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2017 weź dietę Vitalii. Vitalia tworzy dietę Ewy, więc diety są tak samo skuteczne. ale u Ewy nie zjesz sera czy dżemu, nie dostaniesz treningu gratis (takie filmiki jak Ewa robi), nie ma psychologa czy trenera, a takze całej społeczności, która Cię wspiera. A Gaca... cóż. Chcesz jeść karczek non stop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach