Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje rodzinne miasto to RADOM...uważam, że to jedno z najgorszych polskich miast

Polecane posty

Gość gość

poza AIR SHOW nie ma tu nic ciekawego, politycy to zwykli wariaci :( przykłady ? Adam Bielan z PIS Marek Suski z PIS no i oczywiście prawdziwa gwiazda salonowa EWA KOPACZ, radomski lekarz rodzinny i pediatra

Gość gość
Radom to miasto patologii największa śmietanka wszystkich za granica co poznałam z radomia to same pijaki biedaki brudasy i chamy coś obrzydliwego i współczuję ci choć patrząc na to że PiS ci przeszkadza a twoja zakazana morda już nie to w sumie ci nie współczuję tylko nie wyjeżdżaj nigdzie i tam już sobie siedź do śmierci bo walisz biedą!

Gość gość
podoba ci sie moje miasto ???

Gość gość
18:30 fajne wole żyć tam niż w moim brzydkim białymstoku

Gość gość
mnie sie Radom kojarzy z Irą i Kekę. jst tam kiepski rynek pracy ale bez przesady samo miasto nie jest az tak brzydkie bylem raz i szczerze mówiac z miast podobnej wielkosci Czestochowa czy Kielce wydały mi sie jeszce bardziej dziurowate... z tym ze Kielce sa ladnie polozone a Czestochowa ma tramwaje, ale to lipa

Gość gość
Częstochowa jest okropna, gdyby nie Jasna Góra to byłaby to zapyziała dziura, Kielce są lepiej rozwinięte od Radomia, tak było i jest od 1989 roku

Gość gość
syf taki sam jak Opole

Gość gość
Radom jest miastem smutnym, zaniedbanym, bezrobocie strasznie wysokie, pełno patologii, o dziwo mało bezdomnych, menele nie śpią na przystankach jak w Warszawie, kler w Radomiu ma bardzo dużo władzy, za dużo

Gość gość
Do Radomia to masz podjazd do rogatek. I mów kto jesteś i jak myślisz. Cytując Kękę. Miasto trudne to i ludzie zahartowani. Przez to waleczni. Nie chytrzy a waleczni.

Gość Namysłów wojew opolsk
11:46 nie chytrzy a chytra baba z Radomia to co? Ona pokazała na co ją stać :)

Gość gość
0 po kilku o pop i o