Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny gość

Żałuję, że wyszłam za mąż...

Polecane posty

Gość gość
Przecież jej nie bije , ani nie wyzywa, ona tylko potrzebuje uwagi , zainteresowania, to co ma nagrywać :o

Gość gość
Nie przejmuj sie nie jestes 1 tylko sobie nie Daj kolejnego Dziecka Zrobic wierzac ze to cos zmieni zostaw go I Odejdz jako matka nikt ci dziecka nie odbierze

Witam, nie myślę że będzie lepiej...Smiem nawet twierdzić że na pewno nie bedzie lepiej....mialam partnera o podobnej osobowości....powinnam byla odejsc zanim corka sie urodzila...teraz ma 10 lat....dużo widziała i slyszała....jest zastraszona...to nie musi być zawsze przemoc fizyczna....psychiczna jest też miażdżaca.....odejdż przecież to dopiero początek Twojej drogi życiowej....naprawdę może być pięknie....szukaj osoby która okaze Ci szacunek i miłość....

Gość gość
Na początek zaproponuj przeprowadzkę. Będziecie się mogli docierać na osobności. Postaraj się śmiać i żartować, może jeszcze się dogadacie. Dziecko nie może się wychowywać w takiej ponurej atmosferze.

Gość gość
i były jakieś rozmowy

Gość gość
Może ma kogoś ? A jak teściowa mówi o swoich wpływach to ją prowokuj i nagrywaj.

Gość gość
Nie zgadzac sie na rozwod to on moze, sedzia decyduje

Gość smutny gość
Miałam wam tego nie pisać , ale on ma chyba romans z moją matką ... ! Za dużo czasu ze sobą ostatnio spędzają - stąd moje podejrzenia ! Co ja biedna zrobię , jak to okaże się prawdą :-(

Gość gość
Smutny gosc A chodzby mial romans z matka to nic zlego Matka ma pewnego do walenia, musi ja dobrze dymac, a kuttasa mu nie ubedzie bo to nie mydlo a i dla ciebie wystarczy

http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!