Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadka i on jest baaardzo niezadowolony

Polecane posty

Gość gość
Spoko ;) Tak patrzę teraz na młode kobiety-im się należy wsparcie,trzymanie za rączki ,głaskanie po głowce... a facet to przepraszam,nie ma uczuć? czy też nie może poczuć,że coś mu się wali na głowę? Nie...bo księżniczki muszą być wspierane.... uwierzcie mi ,albo i nie,-facet,choć na oko skała-w środku mięciutki,jak wata .(nie mylić z chłopami tzw.trokami od kaleson)

Gość gość
ma rację chłop, bo będzie usiał zapieprzać na bachora, tak jakbyś nie umiała sie zabezpieczać. Dajesz cipy to myśl głową a nie tylko dupą.

Gość gość
Autorko ciesz się tym stanem pierwsza ciąża ehhh wspominam pięknie . Zrozumiałe że Cię chłop rozczarował ,mam nadzieję że zrozumie co palnął głupiego i przyniesie Ci wiadro kwiatów.ps. rozstępów się nie bój kwestia genetyki,no i mam nadzieję że rodzice się bardzo ucieszą w końcu to już czas skoro już 30 na karku :-)

Gość gość
My też zaliczyliśmy wpadkę, co zrobił mój teraz już mąż? Chwycił się za głowę, powiedział coś w stylu "ja pierdole, jaja sobie chyba robisz?" Ja się rozpłakałam a on zaczął mnie przytulać i powiedział "nie denerwuj się, w tym stanie nie możesz, przepraszam"(jakoś tak) miał wtedy 20 lat i studiował zaocznie, miał lichą pracę a ja kończyłam technikum. Teraz mąż ma 35 lat mamy 3 dzieci, pracujemy i jesteśmy szczęśliwi:-) zaczęliśmy wszystko od du/py strony:-)

Gość gość
Ja bym jeszcze nie dowierzała w humorki takiego faceta. Dałabym takiemu facetowi czas aż do czasu urodzenia się niemowlęcia a nawet jeszcze dłużej. Dałabym czas dopóty dopóki dziecko nie zacznie się uśmiechać i nie powie pierwsze słowo tata. Jeśli ten twój gość dalej serce będzie miał zimne to odeszłabym. Chodzi o to że chciałabym mieć poczucie że robiłam co mogłam by sie ta sytuacja mogła naprostować z pozytywnym zakończeniem. Reszta już nie zależy od ciebie.

Gość gość
"Nie jestem frajerką żeby się sama męczyć i jeszcze pielęgnować geny mężczyzny, który mnie nie chce. Dziecko to nie tylko geny faceta, ale w równej połowie i kobiety. Ja bym dziecko urodziła i wychowała bo przede wszystkim dlatego bo widziałabym w nim swoje geny, a reszta genów mnie już mało obchodziłaby. Ten sam mechanizm sprawia że dziecko darzę miłością bezwarunkową, mimo że ojca mojego dziecka to nie kocham, a wręcz przeciwnie. Jeśli jakaś kobieta nie widzi we własnym dziecku własnych genów to znaczy że jest kobietą wypraną z uczuć, a nie kobietą "świadomą".

Gość gość
"ma rację chłop, bo będzie usiał zapieprzać na bachora, tak jakbyś nie umiała sie zabezpieczać. Dajesz cipy to myśl głową a nie tylko dupą. " Ja na miejscu twojej matki nie urodziłabym cię. Przeprowadziłabym aborcję.

Gość gość
Takie rady, ze on potrzebuje czasu to sobie wsadźcie w dupę. Facet wyraźnie powiedział, ze chciałby, zeby usunęła! A wy takie głupie rady dajecie:O jednak baby sa głupie i potrafią sobie nawzajem tylko zaszkodzić:O zero litości dla takiego pajaca:O i jemu podobnych. Moze dalybyscie tez czas takiemu co poszedł w długa, puszczał kantem, ale ten czas tak cudownie mu podziałał, ze dotarło do niego, ze jest gotowy na kolejny etap i jednak kocha?:O co za durne pipy:O

Gość gość
Ok, wrocilam zeby zamknac watek. Pomysly o aborcji przeszly mezczyznie. Przeszedl w ciagu tygodnia tak niesamowita transformacje emocjonalna ze dzisiaj wysyla mi informacje na temat potencjalnych skol i planow na zycie naszego 5c***ygodniowego zarodka. Jestem pod wrazeniem i rzeczywiscie, odczejanie podzialalo zaskakujaco szybko.

Gość gość
Powiem Ci tak z doświadczenia, że jak się dowiedziałem o wpadce,to byłem w szoku. Nie chciałem usowac ,ale zyczylem sobie zeby poronila. Po czterech miesiącach było mi już obojetne. Jak się urodziło ucieszyłem się nawet,ale to raczej bylo takie uwolnienie od stresu związanego z oczekiwaniem na poród. A teraz już od sześciu lat, nie wyobrażam sobie życia bez córki. Jest największą moją miłością.