Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam dziewczynę z Poznania

Polecane posty

Gość gość
kaczapa, narzędzie używane przez niejaką Annę M w celu wyłudzenia paru żetonów na su.Do kompletu dołączona marchewka w Kondomie , oraz obcięte rajtuzy imitujące pończochy

Gość gość
dla mnie to wyglada tak. robią im tam na tej pitolitologi pranie z wyzymaniem mózgu potem ich wsadzaja do róznych firm jako łaczników ze "swiatem polityki" normalnie na legalu wiadomo, że polityka to jeden z czynników ekonomicznych, że niby tam doradzaja wspieraja prognozami itd no i nie dziwi nikogo jak jednego z drugim zawieje w okilice wiejskiej np

Gość gość
albo do ipnu jak akurat skrobie jakąs prace naukową a wiadomo, że w ipenie sa przeciągi bo jes połaczone z metrem

Gość gość
to kierunek, który robią ludzie, którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić.Odpowiednik pedagogiki dla kobiet

Gość gość
także dziewczyny jakby tu powiedzieć...dałyście dooopy:d

Gość gość
nie dałyśmy, nie wzruszył nas czar politruka z rzeźbą adonisa ,:D

Gość gość
po pedagogice też wiadomo co robić w życiu. podpinasz sie pod fundusze europejskie przeznaczone na kursy dokształcanie nieudaczników zyciowych wycieczki dla dzieci specjalnej troski itd. nie mów mi ze ktos nie wie po co idzie na pedagogike

Gość gość
tę rzeźbę to sobie doimaginowałaś bo nic nie pisał żeby był rzeźbiarzem:P

Gość gość
Wszelkie teorie na mój temat są niezwykle pomysłowe, ale też niezbyt trafne. Możecie kontynuować.

Gość gość
kurde to Michał Anioł do nas zawitał, wzruszyłam się

Gość gość
rzeźbi, masuje i myśli - rzadka kombinacja

Gość gość
masuje?

Gość gość
robi masę to masuje no nie?

Gość gość
pewne jest tylko jedno. kolega myśli sobie "boże jakie te ludzie naiwne jakie głupie jakie niewiedzące mechanizmów władzy" nie to że ze smutkiem ale na pewno mu to utrudnia wsspółzycie z kobietami. weź teraz jako politolog powiedz szczerze co m,yslisz o bieżącej sytuacji politycznej

Gość gość
pomyslałem bardziej o GND

Gość gość
lepiej niech nie mówi jak polityk otworzy usta to kłamie

Gość gość
ale jakie to smutne że takie talenty zostaja skradzione ludzkosci i wessane do brudnego świata pogranicza polityki biznesu i agencji rządowych. może chodziło mu o agencje nierządową?

Gość gość
nierządowa, zajmuje się nierząðem? Sutener znaczy się? Ja to głupia jestem nie znam się, skończyłam tylko zawodówkę ze specjalizacją produkcji guzików z rogu bawoła

Gość gość
niezła fucha mozna robić guziki z bawolich rogów przy pomocy bawolego roga. mam nadzieje ze w trakcie nauki nie nadwyręzyłas sobie jakiejś części ciała

Gość gość
nie tylko czoło mnie boli, bo ciągle się nadziewałam na róg.Nazywali mnie jednorożec w szkole, nie wiem dlaczego .:(

Gość gość
podobno kobiety maja jakies dziwne skłonności samobójcze. wiekszosc mysli sobie " boże jestem kobietą jestem przegrana wszystko przez te peeesde...." no i próbują sie samookaleczac. raz widziałem zdjecie na którym kobieta walneła sie w peeesde kijem bejsbolowym który utkwił jej bardzo głeboko:(

Gość gość
to i tak miałaś cela że sobie oka nie wybiłas

Gość gość
bo ty się nie znasz , my kobiety jesteśmy takie "skąplikowane" - i nie znasz głębi myśli kobiety.Jestem pewna ,że to był wypadek, może pokazywała mężowi nowe techniki

Gość gość
oko mnie boli od łyżeczki i nigdy nie wiem mieszać w lewo czy prawo.Bo w lewo to jest mistyczne mieszanie jak taniec derwisza, ale podobno od tego w trans się wpada

Gość gość
jakbys trzymała w trakcie mieszania łyżeczke w zebach i poruszała sie z prędkoscia mieszaną nie miałabys tego dylematu. co najwyżej kolezanki miały by dylemat czy nie zmienic ci ksywki

Gość gość
autorze jak masz na imię, bo ja Mariolka ,Dżesika, Szpagat.

Gość gość
ale dobrze cie rozumiem ja też miałem kiedyś podobnie. jakies natręctwo symetrii miałem. jak lazłem koło słupa z lewej to sie wracałem zeby przejśc z prawej a i tak czułem że cos jest nie tak:O

Gość gość
a jakbym przekroczyła prędkość światła mieszając ? Nie ze mną te numery, jeszcze czarna dziura by mnie zassała.

Gość gość
a jakbym przekroczyła prędkość światła mieszając ? Nie ze mną te numery, jeszcze czarna dziura by mnie zassała.

Gość gość
jak cie juz kafeteria zassaała i zyjesz to czarną dziurą możesz sie nie przejmować.