Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Lista życzeń" na ślub?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo biorę ślub i już kilka osób pytało mnie czy mam "listę życzeń" - na portalach "zakupowych" można robić listy rzeczy które chciałoby się dostać i ludzie wybierają co kupią młodej parze (a przynajmniej tak mi się wydaje). Czy tylko mnie dziwi coś takiego? Jeszcze rozumiem kiedy para mówi, że wolą pieniądze niż fizyczne prezenty, ale taka lista to dla mnie przesada. Zaskoczyło mnie, że to jest niby popularne i normalne.

Gość DagBur
Kazdy woli dać prezent zamiast kwiatów.Młodzi na dorobku nie potrzebują 10-ciu tosterów tylko jeden.Co maja zrobić z nietrafionymi prezentami - lista wg. mnie to dobry prezent. Jak nie możesz z tego wybrać ni co Ci odpowiada możesz zrobić wyjątkowy spersonalizowany prezent albo wekend w Spa dla dwojga. Może im brakuje im np garnków czy pościeli albo kołdry dla dwojga 200/220 terapeutycznej Medika ze sprawdzonej firmy Moker. Można wydrukować duży kupon wartościowy albo wykupić w jakiejś firmie meblowej . Znajomi dostali trzy serwisy porcelany na 12 osób - dzieci nie ma a jeszcze w spadku po babci mieli i co mają z tym zrobić? uważam że taka lista to dobry pomysł.

Gość gość
DagBur dziś dzięki ale nie, nie chcemy kołdry dla dwojga 200/220 terapeutycznej Medika zfirmy Moker.

Gość gość
dla ciebie wibrator a dla niego viagre

Gość gość
zaprosisz nas na noc poślubną?