Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilovepussyDW

Jestem zadowolony z wyglądu

Polecane posty

Gość ilovepussyDW

Jestem przystojnym młodym facetem, atrakcyjnym zdaniem koleżanek. Mam fajnego duzego penisa. Z którego jestem b.zadowolony bo dużo rówieśników może mi zazdr. Zróżnicowane i wmiarę stabine życie seksuane pomimo braku stałej partnerki. Ciekawy ze mnie 28latek z dobrą pracą i zapleczem finans. NIE SZUKAM NIKOGO chciałem tylko powiedzieć , że wiedząc o swoich można pow. plusach uwielbiam dobierać tak partnerki ze czuję, wiem jak ją podniecam i kręce jak się mną napawa.. Dla mnie cos niesamowitego co takie dziewczyny potrafią , a te Modelki fakt zgrabne ale nic poza tym..

Gość gość
Prawik ma odlot.

Gość siedzenadu_aniechce
przydałbyś się, nie musiałabym dopraszać faceta to irytujące.. Kocham go, potrzeby mam tez duże. Załamka

Gość młodacipka
widziały gały co brały:P

Gość gość
moja przyjacióka jest z facetem od "zawsze" i oficjalnie mowiła mi i mojemu facetowi, że jej druga połówka jest mały ale ile nie wie bo innych nie widywała.. fakt faktem nie ma z nim przyjemnośći. Mocno go zaś kocha. Kiedyś mój chłopak powiedział wprost.. choć Paula zobacz normalnego faceta. Dziewczyne WRYŁO!! Szkoda mi jej bo nie wie na co się decyduje bedąc z nim dalej..