Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn i kobiet za którymi nikt się nie ogląda

Polecane posty

Gość gość

czy jest wam czasem przykro, smutno, jestescie złe, wsciekle, sfrustrowane ? czy jestescie brzydkie, zaniedbane, biednie ubrane, unikacie spojrzen wyglądacie jak wystraszoen myszy i patrzycie ciągle w telefon lub chodnik?

Gość gość
Ja jak byłam gruba tak miałam,wstydziłam sie patrzec na facetów,jak schudłam wielu sie za mną oglądało,miałam ogromną satysfakcje,teraz juz mniej zwracam na to uwage bo mam kochanego faceta ale czasem mnie bawią te spojrzenia mezczyzn,chyba kazda kobieta to lubi

Gość gość
to nawet nie o wygląd i ubiór chodzi tylko o pewność siebie ,jak jej nie masz to nikt się za Tobą nie obejrzy chyba ze będzie chciał się pośmiać

Gość gość
grube też mają powodzenie

Gość gość
gość dziś czy jest wam czasem przykro, smutno, jestescie złe, wsciekle, sfrustrowane ? x nie, mam juz 30 wiec to logiczne ze nikt sie za mna nie bedzie ogladal x czy jestescie brzydkie, zaniedbane, biednie ubrane, unikacie spojrzen wyglądacie jak wystraszoen myszy i patrzycie ciągle w telefon lub chodnik? x uwazam ze jestem brzydka zaniedbana nie ubieram sie w sieciowkach patrze przed siebie jak ide, na ludzi nie unikam spojrzen nie wygladam jak wystraszona mysz

Gość gość
Mala pupka w leginsach super

Gość gość
A ja mam odwrotnie, wkurza mnie jak się gapia. Szczególnie kiedy facet idzie właśnie ze swoją dziewczyną, która jest brzydsza ode mnie. Noz kurde, jak ona musi się wtedy czuć :(

Gość gość
Mnie denerwują spojrzenia..może dlatego ze nie jestem hetero

Gość gość
Ja mam 32 i tez normalne, ze nikt sie za mna nie oglada :D byl czas przywyknac, z nie jest sei studentka... a jak sie oglada zul czy robotnik to zaden komplement :D

Gość gość
to, że ktos sie na was patrzy nie znaczy ze mu sie podobacie :O gdyby tak btylo to oznaczaloby ze podobam sie np dziesiątką dziewczyn, az tyle lesbijek jest w mojej małej mieśninie ?