Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszedlem do najlepszej prostytutki w miescie

Polecane posty

Gość gość

tak wynikalo z opini innych facetow pani sie zna na rzeczy , robi to dobrze ale wyglad mi nie pasowal miala za duzo ciala po wszystkim doszedlem do wniosku ze stawke ma niska ale adekwatna do calosci uslugi wniosek jest taki, jak cos ma przeciatna cene to jest przecietne, pani na rynku jest kilka lat wiec rynek ja wycenil , gdyby zazyczyla wyzsza stawke to stracilaby wielu klientow na palcach jednej reki policze panie ktore spodobaja sie kazdemu facetowi a w miescie milion mieszkancow, reszta pan jest ponizej moich standardow co skutkuje problemem z erekcja malo jest pan atrakcyjnych , malo , a bylem w wielu miastach i nawet w stolicy za wyzsze stawki pracuja nieatrakcyjne panie gdyby te panie w ogloszeniach zamieszczaly realne zdjecia to by nikt do nich nie przyszedl, prawda jest ze prostytutki sa w wiekszosci nieatrakcyjne zreszta kto byl w kasynach w las vegas to wie ze panie tam są w wiekszosci nieatrakcyjne , tylko na filmach zatrudniaja modelki a w realu brzydkie, a widziliscie te brudne dywany na podlogach w kasynach , bylem widzialem i nie wroce ja to jeszcze nie mam takiego cisnienia , jak mi sie nie podoba to zwrot na piecie , ale szkoda mi tych napalonych ogierow ktorzy jak juz dotra do drzwi to decyduja sie zaplacic tak brzydkiej na ktora by nawet nie spojrzeli w dyskotece, takie oni maja cisnienie

Gość gość
Sex analny z faceten lebszy bo za darrrrmo freeee