Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zboczona!

Polecane posty

Gość gość

Jestem chyba nienormalna. Kobieta, żona i matka. Pracująca, szanowana. Ostatnio nie mogę przestać myśleć o: Może od początku. Uwielbiam por**le, dziki sex itp. Dobralismy się z mężem idealnie he dosłownie. Dla nas nie ma tabu....poza Nie mogę ostatnio normalnie funkcjonować. Zawsze marzył mi się sex z kobietą. Teraz mnie to przerasta. Absolutnie nigdy nie myślałam nawet o związku z kobietą, absolutnie mnie to nie kręci. Jednak wylizanie jej i na odwrót OWSZEM. Nie mogę spać. Żyć normalnie. Tak bardzo tego chce, ze zamieniło się to w moja obsesję! Co robić?! Kiedyś wspomniałam mężowi, myślałam ze dostanie zawału. Jednak obrocilam to w żart i udało się z tego wybrnąć.

Gość gość
Witaj przecież możesz to zrobić niemowiac mu tzn wylizać kobiecie

Gość gość1231
Autorko, ja Cie doskonale rozumiem. Praktycznie każda osoba ma jakieś fantazje, o ktorych marzy, a które z czasem mogą stać sie silną potrzebą. Ja tak mam z trójkątem i nawet bardziej w układzie 2 m plus k. Chyba zostaje Ci po cichu zrealizować to marzenie.

Gość gość
Moj maz przyprowadzil kolege i zg****ili mnie we dwoch analnie i kase zaplacili cudownie bylo

Gość gość1231
I obudziłeś/las w nocy sie zlana potem ;) Marna historyjka.

Gość gość
gosc 1231 raczej jesteś w pieciokącie - pięć paluchów na jednogo mikrego twojego hooja

Gość jeden facet
niemozliwe że mężulo nie chciał sie zgodzić na sex z dwoma kobietami, ja od razu bym na to przystał

Gość gość
Na zyczenie?jesli jest fajny....

Gość gość
Ja również mam taka sama fantazje...

Gość gość
Kobiety nie przesadzajcie z tym zboczeniem. Szczególnie jak oglądacie filmy w internecie. Lizanie cipki jest dla każdej bardzo podniecające. Ja to robię prze każdym stosunkiem. Jeśli będzie robić to inna kobieta to jest zwyczajnie megaorgazm. Co tu jest nienormalnego czy uwłaczającego? Nie wierzę by któryś mężczyzna tego nie rozumiał.

To zboczona, czy nie normalna ? Zdecyduj się bo nie wiem pod kogo mam pisać. Pod osobę emocjonalnie rozchwianą, czy niezrównoważoną psychicznie.

Gość gość
Witaj droga autorko jestes calkiem normalna kobieta i nie przejmuj sie twoimi zachciankami poprostu to zrealizuj.Kazdy czlowiek jest inny jeden lubi lowic ryby,inny zeglowac,chodzc po gorach,grac w pilke. Tak samo jest jest w seksie apropo twojej fantazji sam chetnie wylizal bym cipke jakiejs milej pani

Gość gość123131
8:36, popieram.

Gość gość
Nie jesteś zboczona tylko spaczona. W łeb bym se strzelił gdyby moja żona okazała się lesbą.

Gość gość
Lizanie jest odlotowe musisz spróbować. Namów swojego faceta żeby ci pozwolił zaprosić do domu chętną kobietę. Albo do hotelu.

Gość gość
Moja gra wstępna zaczyna się lizaniem mi c*pki i to tak długo aź mąż przejdzie do 69 przed samym wy*tryskiem on przerywa i wtedy kupulujemy,czasem tuż przed jego zakończeniem odwranam pupę,liże obydwie dziurki aż wytryśnie (bezpieczny seks)....

Gość gość
Rozmawiam z żoną i nie mamy tabu,jestem z tych co żonie pragną dogodzić za wszelką cenę.Spełniam Jej wszystkie zachcianki i marzenia nawet te bardzo trudne do zrealizowania.Chciała zabawki,kochanka,trójkąt a nawet taki na stałe,na codzień,wszystko ma i wcale nie mam żadnych oporów.Przecież to robię dla ukochanej mojej kobiety,daję wszystko z siebie i dostaje wszystko!

Gość gość
Kobieto, jesteś wg mnie zupełnie normalna. Każdy ma jakieś fantazje i pragnienia związane z seksem. A że ty chciałabyś by popieściła cię czasem kobieta to niby co dziwnego? Nie jesteś żadnym wyjątkiem.

Gość gość
Ja też

Gość gość
jest naukowo stwierdzone, ze kobieta moze obsluzyc wielu partnerow na raz. Moga to byc kobiety lub mezczyzni. Te wszystkie alternatywy byly juz wyprobowane w historii. To nic nowego i to nie jest zadne zboczenie. Natomiast np seks kobiety z psem to jest juz dewiacja. O dziwo tez istnieje, Po to kobiety kupuja duzego psa zeby mogl je g****ic.

Gość gość
Gorącym szczęściem można a nawet należy się dzielić !:)

Gość gość
Autorko,jeśli nie spróbujesz to kiedyś będziesz miała żal do siebie żeś się nie spełniłaś.Czy Twe pragnienie jest dziwne?nie bo to już wszystko w seksie było! Tylko Ty jesteś wyjątkowa bo masz odwagę o tym powiedzieć,teraz zrealizuj!

Gość gość
Tak,jestem odważna i mam też takiego męża,wszystkiego próbujemy za wspólnym porozumieniem jak również pomocą.Bo życie jest tylko jedno i szkoda je zmarnować na tylko garnki pieluchy i pracę! :)

Gość gość123131
22:30, napiszesz do mnie na maila? gosc12313@wp.pl

Gość gość
Do 6969,jaki seks był najlepszy i który bardzo utkwił we mnie?Trójkąt z mężem i jego znajomym,kilkakrotnie powtarzanym ! Z kobietą mąż się poddał po pierwszym razie ja również,choć było ..dobrze.Ale to tylko moje opinie:)

Gość gość
16:56》sam się masturbujesz bo takich co tego nie robią nie ma.Po co tu wchodzisz jeśli ci to nie odpowiada,nie czytaj .......:p