Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie realcje z tesciowa ?

Polecane posty

Gość gość
[13:22 tobie za to błyszczą pazury i gdybyś mogła to byś wydrapła oczy drugiej kobiecie,debilko

Gość gość
Widac po was jakie jestescie super synowe :-o

Gość gość
Moja teściowa nie ma córki, zawsze mówi, że czekała na mnie z tą sprawą. Jeśli widzi, że w upał jestem w dżinsach, to leci do sklepu po najzwiewniejszą tunikę świata, jeśli jestem jej zdaniem zmęczona, zabiera dziecko i każe się zrelaksować. Kiedy tam jadę, aż mi sie buzia śmieje. Od pierwszego dnia jest super, ostrzegano mnie, że jest zbyt słodko, że mam być ostrożna, lata mijają, a ona zawsze jak mama:)

Gość gość
Az milo czytac. Moja rozroznia mi dzievi. Jedno jest wazne drugie nie. Myslicie, ze moze to miec zly wplyw ?

Gość gość
Jeżeli jest osobą kumatą, porozmawiaj. To na pewno nie jest dobre dla tego niedocenianego. Ja byłam takim dzieckiem. I kiedyś zostałam dłużej z tą babcią /też jej nie lubiłam/ i ona nagle odkryła, że jestem całkiem miłym i niegłupim dzieckiem. Jej ukochana wnuczka zapiła się na śmierć, potem następny pupilek się zaćpał. Mój brat też faworyt ma się dobrze, ja też. Miałam sześć lat, gdy zmarła, nie mam dobrych wspomnień, a brat owszem.

Gość gość
Moja teściowa wychwala mnie w rodzinie i do obcych. Zaprzeczenie teściowej:D Ale ja jestem fajna, ludzie...