Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dziewczyny nie lecą na inteligencję? Mam sporo kolegów lekarzy,

Polecane posty

Gość gość

Inżynierów wysokiej klasy, programistów, którzy są spoko i są sami. Natomiast niemal każdy mój kolega z technikum ma dziewczynę.

Gość gość
Inteligencja nie ma za dużo wspólnego z wykształceniem, nie zawsze.

Gość gość
Może oni mierzą wyżej , zadzierają nosa?

Gość gość
Byl juz taki temat.Tacy ludzie maja czesto poczucie leku i niepewnosci siebie a kobiety gardza takimi.

Gość gość
a może oni szukaja księzniczek z bajki?

Gość gość
Poczucie lęku i niepewności? :D W zawodzie lekarza, np. w chirurgii trzeba wręcz mieć upośledzone ludzkie odruchy

Gość gość
Mój kolega lekarz, zarabia myślę 10 000 minimum, ma swój dom, auto z salonu, zero kredytu, 175 cm, ciemna karnacja, przystojny. Nie może znaleźć kobiety, a nie wymaga modelki. Bardzo fajny z charakteru, wcale się nie wywyzsza. Taki człowiek na rany

Gość gość
Do 22:05 Nie chodzi o to.Byl juz taki temat wiele razy.Dla nich liczy sie gadka i cwaniactwo zyciowe,predzej poleca na Andrzeja z budowy czy Mariana wykonujacego remonty.

Gość gość
Ja już znałem takich jakże inteligentnych.

Gość gość
gość dziś I ja to rozumiem w pewnym sensie, bo po co uderzać do kogoś, kto według stereotypu ma nasrane we łbie od forsy i własnej rzekomej z******tości z racji, że jest np. lekarzem? To tak, jak z robieniem snobów z absolutnie wszystkich studentów UJ, czy UW.

Gość gość
Bo mało jest inteligentnych ludzi, więc zostają ochłapy.

Gość gość
On wcale nie wywyzsza się

Gość gość
Daj mi namiar do tego Twojego kolegi lekarza, a szybko przestanie być samotny :D

Gość gość
Chirurg ortopeda 22:17

Gość gość
Ściemniasz, jak mają kasę to na pewno na powodzenie nie narzekają. Może właśnie boją się, że kobieta będzie leciała na ich kasę albo mają wymagania nie z tej ziemi. A co do cwaniactwa to co ono na wspólnego z wykonywanym zawodem?? Myślisz, że nie ma cwaniaków lekarzy, czy prawników? Jest i to ile. Dużo więcej niż roboli

Gość gość
gość dziś Może być :D daj mi jakiś numer, maila cokolwiek, to jak szuka normalnej, przecietnej kobiety to znajdę mu ją

Gość gość
Ale ja Wam opisuje konkretny przypadek, gość jest nieśmiały, podróżnik, sam podróżuje, dlatego kupił dobry samochód Bmw 4 Gran Coupe. jeździ na rowerze często, chce założyć rodzinę. Ma kasę i nie ma powodzenia

Gość gość
Ja lubię inteligentnych facetów. Ale czy taki lekarz, inżynier itp bylby zainteresowany kobietą która nie ma studiów wyższych tak jak on ?

Gość gość
Nie mogę rozdawać jego maila, jak chcesz zostaw swój, przekażę mu go. Ewentualnie spytam co sądzi. On nie wie, że o nim napisałem

Gość gość
albo taką która nie jest lekarzem, prawnikiem itp

Gość 9078979
kogos kto jest lekarzem na pewno nie zainteresuje normalna kobieta która nie jest z wyksztalcenia lekarzem inzynierem itp lekarze patrza za takimi którzy maja wyzsze wyksztalcenie

Gość gość
W życiu nie uwierzę w takie bzdety, że nie ma powodzenia przy takich warunkach, bo do tej pory nie słyszałam o czymś takim. To on ma pewnie wymagania z kosmosu albo jakaś fobie do kobiet albo może jest gejem i się wstydzi przyznać. Poza tym po technikum kończą też inteligentni ludzie.

Gość gość
Dlatego, ze maja romanse z pielęgniarkami:) a tak poważnie, to mnie tez sie wydaje, ze zadzierają nosa albo trzeba z nimi rozmawiać duzo o sprawach zawodowych. Dlatego lekarze żenią sie z lekarzami (jak rodziłam synka, to ginekolog miał zonę neonatolog, inny dziewczynę położona, lekarka gin tez męża lekarza, przełożona położnych tez maz ginekolog, inny gin tez żona lekarka - dermatolog itp itd...). Tak samo prawnicy parują sie miedzy sobą. Kolegi rodzice (prawnika juz) także prawnicy; rozwiedli sie co prawda pare lat temu dobrych, mama ma przyjaciela-naturalnie prawnika... Także bardziej w swojej kascie sie zakochują:) Moze tez kobiety obawiają sie, ze sa za niskimi "progami" - gdyby mną sie zainteresował lekarz, to bym czuła, ze jestem głupsza od niego - ale to inny temat, ja od zawsze miałam kompleksy.

Gość gość
Co za wnioski

Gość gość
gość dziś Proszę bardzo: klara96@onet.pl

Gość Magda898989
dokladnie lekarze i ci inni wysoko wyksztalceni to jedna klika i maja wymagania z kosmosu

Gość gość
Ja lubię inteligentnych facetów. wiec ponawiam pytanie: czy taki lekarz, inżynier itp bylby zainteresowany kobietą która nie ma studiów wyższych tak jak on ?

Gość gość
Wg mnie tak

Gość gość
Bo niby czemu nie

Gość gość
Spokojni mezczyzni czyli stabilni nie daja emocji a kobiety potrzebuja emocji dlatego taki trynkiewicz ma zone a normalny spokojny mezczyzna nie.