Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma bolące okresy, ciągle blada i smutna pomocy jak jej pomóc

Polecane posty

Gość gość

Ma 22 lata jesteśmy ze sobą jakieś 2,5 roku często wyjeżdżalem za granicę, ona studiowała w innym mieście spotykaliśmy się dość często. Ten i najbliższy tydzień spędzam z Nią na wakacjach, mam zamiar się oświadczyć, wcześniej nie było problemu okres znosiła dość dobrze. A teraz leży w łóżku smutna ze łzami w oczach, po nocy łóżko zakrwawione nie chodzi o to a o to Ze ma bardzo obfite, kocham ją a ona tak cierpi :( zwykły lek nie pomaga, ostatnio spóźnial się 40 dni, raz jest wcześniej raz później a ona cierpi. Robie wszystko co mogę, pomagam wyreczam, chce ulżyć ale nie daje rady.. Pomocy

Gość gość
kocham ją bardzo, jak cierpi to ja próbuje ją pocieszyć , zająć czymś, to kawały jej opowiadam, głupie miny robię a także daję jej swoje klejnoty by się nimi pobawiła

Gość gość
Mi pomagała tylko no-spa trzeba wziąć na starcie dawkę uderzeniową i potem brać aby nie dopuszczać do skurczy. Powinna tez iść do lekarza, na obfitość nie ma rady, jedynie taka aby przed spodziewanym okresem i w trakcie nie pić alkoholu, po alkoholu ból jest gorszy i obfitość także.

Gość Edziaaaaaaaa
Tabletki antykoncepcyjne? Albo sprobuj wiesiolek w kapsulkach, mojej kolezance pomoglo.

Gość gość
Tabletki anty dobrze dobrane znacznie obniżają poziom bólu. Niech sobie zbada poziom hormonów, z wynikiem do gina a on wtedy dobierze jej odpowiednie tabsy.

Gość gość
15;11 Podszyw Dziękuję za pomoc

Gość gość
Tabletki hormonalne! Mi pomaga tylko ketonal, po no- spie bolalo jeszcze mocniej...

Gość gość
Przede wszystkim ginekolog. Trzeba sprawdzić czy wszystko jest ok. Jeśli tak to polecam ketonal. Mi pomaga na naprawdę silne bóle, tylko trzeba go wziąć od razu jak tylko poczuje się pierwszy ból, nie czekać.