Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 10 lat młodszy znacie takie związki?

Polecane posty

Gość gość

Mój przyjaciel spotyka się z 10 lat starsza, martwię się trochę. Znacie podobne związki? Jak się układa i co o nich sądzicie? Ona wydaje się miła i wyglada młodo ale jednak jest o tyle starsza...

Gość gość
Od mojej znajomej matka jest o 14 lat starsza od męża, są już z 30 lat po slubie, mają 2 dzieci i żyją lepiej niż niejedne małżeństwo gdzie wiek jest standardowy. No i nawet tego nie widać że jest taka różnica wieku między nimi.

Gość gość
Ojej to bardzo duża różnica wieku. A znacie takie związki wśród znajomych w podobnym do Was wieku?

Gość gość
Tak moja sąsiadka,ma męża młodszego o 12 lat. Są już małżeństwem 30lat. Ona była po rozwodzie z kilkuletnim dzieckiem. Maja wspólne już dorosłe dzieci.

Gość gość
haaa haaa zalosne

Gość Ja_Dyzio
prawdopodobnie Jej vagina już jest po 'depresji vaginy' , czyli kobieta wie o co biega i nie musi szukać samotnego dyszla od wozu drabiniastego na polu aby sobie chwilę przyjemności sprawić

Gość gość
Ja znałem.Bardzo dobre małżeństwo,żyli zgodnie i tworzyli udany związek.

Gość gość
gość dziś Ojej to bardzo duża różnica wieku. A znacie takie związki wśród znajomych w podobnym do Was wieku? x To znam dziewczynę co ma o 7 lat młodszego chłopaka, ale nie są małżeństwem.