Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość n12345

sam już nie wiem

Polecane posty

Gość n12345

Witam mam 25 lat. Od kilku lat czuję jakieś zgrubienie pod sutkiem. Nie zwracałem na to szczególnej uwagi niestety ale kiedyś napotkałem się na informacje że takie guzki lepiej sprawdzić. Poszedłem do lekarza internisty i pani pooglądała sprawdziła węzły chłonne (obok pach wszystko w normie jedynie nad obojczykiem ale uznała że to może być jakaś infekcja przez słaby stan moich zębów). Sprawdziła dwa sutki (uznała że takie same) i uznała że nic nie mam. Nie wiem dlaczego ale jak się przyciśnie mocniej to ten jeden sutek faktycznie jest grubszy i twardszy w dodatku mam nad nim jakąś plamkę pomarańczową. Raczej nie pobolewa chociaż zdarzało się. Moja mama sprawdzała i uznała że również oba są takie same.. nie wiem czy to ja już po prostu wariuję ale chyba nikt lepiej nie zna mojego ciała ode mnie i ten jeden jest ciemniejszy i twardszy. Znowu mam tam iść? Nie chcę robić z siebie wariata o ile już tutaj nie robię. Ale martwi mnie to. :/ dorzucam zdjęcie o ile to coś może pomóc http://imgur.com/a/UvMyC

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować