Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam milej pani sponsorki

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imie Piotr ,poszukuję sponsorki mam 25 lat i mieszkam w Warszawie.Czy najdzie się tu jakaś mila kobieta która będzie w stanie mnie zasponsorować w zamian za mile spędzone chwile w łóżku jak i poza nim. A moze ktos z was zna takowa kobiete? Tylko powazne oferty na maila ostryjakmiecz@onet.pl PS Mialem sporo dziewczyn i kazda byla zadowolona. Pozdrawiam i do uslyszenia

Gość gość
Męska prostytutka, żal.

Gość gość
Mamy rownouprawnienie wiec daj spokoj chlopakowi! My to robimy wiec skoro kobiety zarabiaja tyle co mezczyzni to mezczyzni bedzla uprawiali seks za pieniadze. Ja nie jestem chetna ale znam sporo singielek i one sa chetne na takie znajomosci. Pozdrawiam.

Gość gość
No i faceci takie kobiety od dziwek i ku**w wyzywają, a jak chodzi o faceta robiącego to samo, to taka samoobrona naraz :D A jakbyś był taki dobry w te klocki, to laski same by ci się pchały do łóżka i płaciły, skoro tyle ich miałeś, a jednak bida i szukasz przez neta i pozdro.

Gość gość
gość dziś Mamy rownouprawnienie wiec daj spokoj chlopakowi! My to robimy wiec skoro kobiety zarabiaja tyle co mezczyzni to mezczyzni bedzla uprawiali seks za pieniadze. Ja nie jestem chetna ale znam sporo singielek i one sa chetne na takie znajomosci. :D tak, to daj mu namiary na te twoje XD chętne kolezanki i sprawa załatwiona i po temacie.