Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam wózka a po sklepach 90% adamexy

Polecane posty

Gość gość

Poważnie, u mnie w mieśce ludzie mają albo Bartletty albo Pajero z adamexu albo w ogóle jakieś starsze wózki po starszych dzieciach. Chodze kilka dni po sklepach i większość to adamexy a inne tylko na zamówienie, udało mi się dorwać breve, sprzedawca powiedział że dużo lepszy wózek a cena ciut wyższa, to już wszyscy z hukiem dlaczego nie barletta. Masakra.

Gość gość
Oddaj go i weź Anex Sport

Gość gość
Widziałam breve, robi wrażenie. Anex jest przereklamowany.

Gość 92izuniaaa
mam anex sport i mimo tej całej reklamy, nagonki i skrajnych opinii jestem zadowolona z wyboru. Kto pojeździ, ten doceni lub oceni. Dla mnie bezpieczny wózek i kolory śliczne.

Gość gość
Nie do końca to prawda, bo są sklepy gdzie można naprawdę obejrzeć i kupić co najmniej kilkanaście wózków różnych producentów , na Marywilskiej jest między innymi taki sklep, tam kupowałam swojego amelisa, wybór jest naprawdę duży i są wszystkie topowe modele

Gość gość
lol, przecież ta "breva" to jest dokładnie to samo, co ten adamex, amelis czy inne camarelo, częstochowski badziew z chińskich podzespołów

Gość glos_sprzedawcy
wszystkie wózki polskie sa rozmiarami dosc do siebie zbliżone, zwrócić należy uwagę na szczegóły wykończenie, amortyzacje, stelaż a przede wszystkim ma się podobać. Dobrze sprzedaję się adamex, ale na sklepach dość często wybierane jest np. raon bass sofy lub anex sport. Zwrócić proszę uwagę też na fotel lepiej wybrać jakiś z testami a za pomocą adapterów umieścimy go na stelażu wózka. Wózek wybierać pod siebie a nie mama, babcie czy koleżanke

Gość stara mama
Wielkie krzyki o to czy wozek taki czy sr*ki...500+ daja? daja, kupic taki jaki sie podoba i na jaki stać a nie pytać ludzi na forum ...to w czym bedzie jeżdzilo nasze dziecko zlezy od nas samych czy bedzie to wozek polski tanszy czy za kilka tysiecy markowy...a tak swoja droga to chyba mozna inwestowac w lepszy wozek jak ktos planuje gromade dzieci...po co wywalac kase na jedynaka? ile to dziecko w tym wozku pojeździ znowu? dziecioroby moga inwestowac w drogi pojazd ja przynajmniej kupilabym taki aby "obwozil" gromadke rozwrzeszczanych bobasów...a na jedno dziecko wystarczy polski produkt ...nie pisze nazwy bo mnie sie wszystkie podobają.. te pańcie wybrzydzaja co nie pamietaja wozkow ceratowych...tamte dopiero byly "piekne" ....i to byly normalne czasy

Gość gość
Adamexy bebetto i anexy wszędzie to jakaś masakra. Podobno ludzie je chwalą póki używają gondol potem sprzedają. Ja wybrałam xlander xpulse kupię go w grudniu, oby był ok

Gość gość
Mi bardzo podobają się wózki z Polskiej firmy Tutek. Jestem posiadaczką takiego wózka i jestem bardzo zadowolona - mam model Timer.